COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Skriftlig kommunikation - skriv nu budskabet frem!

Lær de grundlæggende teknikker bag skriftlig kommunikation.

På kurset lærer du at skrive en velskrevet og letforståelig tekst, der får budskabet tydeligt frem. Du lærer at tilpasse en tekst i forhold til målgruppe og medie/kommunikationskanal.

På kurset lærer du om:
- Sammenhængen mellem målgruppe og medie
- Sammenhængen mellem målgruppe og tekst
- Sammenhængen mellem målgruppe og sprogbrug

Kursets formål er at gøre din skriftlige kommunikation letforståelig og tydelig – både når du skriver til borgere og samarbejdspartnere, og når du skriver til kolleger og andre afdelinger i kommunen.

Hvad får du med hjem fra kurset?
Når du har deltaget på kurset, er du blevet bevidst om stærke og svage elementer i din skriftlige kommunikation. Du ved, hvordan du opbygger en velfungerende tekst, hvor budskabet fremgår tydeligt. Du får en række værktøjer, som du nemt kan omsætte i dit daglige kommunale arbejde, sådan at din skriftlige kommunikation bliver endnu bedre, og dine budskaber står endnu tydeligere frem.

Undervisere/ Oplægsholdere

Underviser er journalist og pressekonsulent Jes Vitting, COK. Igennem en lang årrække har Jes undervist i både offentlig og privat regi, og han har hjulpet mange offentlige myndigheder, virksomheder og organisationer med at få budskaberne ud over rampen. Jes er uddannet i statskundskab og medievidenskab fra Københavns Universitet og uddannede sig senere til journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Senest har Jes hjulpet medarbejdere i Esbjerg, Odense og Aarhus Kommuner med både skriftlig såvel som mundtlig kommunikation.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ansatte i den kommunale forvaltning – både administrative medarbejdere, sagsbehandlere og akademikere. Fælles for kursets målgruppe er, at I er medarbejdere, hvor skriftlig kommunikation er en vigtig og integreret del af jeres daglige arbejde, og I har alle et ønske om at blive bedre til skriftlig kommunikation.

Kan kun rekvireres hjem til kommunen

Gem som favorit

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er