Kommunomuddannelserne på akademiniveau

Du kan stadig nå at tilmelde dig efteråret moduler.

Her kan du se hvilke muligheder du har - både for online undervisning og for fremmøde undervisning

Styrk dit faglige CV med et modul på en af Kommunomuddannelserne

Som ansat i en kommune eller region skal du flytte med, når den offentlige sektors opgaver og ansvar flytter sig – og nøglen er videreuddannelse.

Med Kommunomuddannelsen på akademiniveau får du:

  • En kommunalfaglig videreuddannelse, der matcher dine og din arbejdsgivers behov
  • Faglige og metodiske kvalifikationer til at analysere og vurdere kommunale og regionale administrative problemstillinger
  • Kompetencer til at foretage selvstændig og korrekt sagsbehandling
  • Kompetencer til at indgå i ledelses- og samarbejdsrelationer
  • En uddannelse som er specialdesignet til ansatte i kommuner og regioner
  • Studievejledere som er til stede på alle undervisningssteder, så de kan rådgive dig om studievalg og eksamen og vejlede dig i forbindelse med tilmelding og aflevering af opgaver
  • En fleksibel uddannelse med mere end 15 forskellige valgfrie moduler, så du kan tone uddannelsen til dine daglige opgaver og din karriereudvikling En uddannelse som er adgangsgivende til en lang række uddannelser på diplomniveau.

Kommunomuddannelsen indefra: Mød Anja

Hvordan er det at studere på Kommunomuddannelsen? Hvordan bruger man det, man lærer, i sit arbejde? Og hvordan får man arbejde, studier og privatliv til at gå op i en højere enhed? I denne film får du indblik i, hvordan livet som Kommunomstuderende ser ud for Anja. Hun arbejder i Center for Job og Social i Lejre Kommune, er mor til Sofus på 7 år og studerer på Kommunomuddannelsen.

Obligatoriske moduler: Kommunom
Hvis du vil tage en fuld Kommunomuddannelse, skal du tage de tre obligatoriske moduler. Du behøver ikke starte med dem, men hvis du tilmelder dig alle tre obligatoriske moduler samtidig, kan du både spare tid og penge. Du kan nemlig tage alle tre moduler på et år.
Obligatoriske moduler: Sundhedskommunom
Valgfrie moduler: Administration, jura og økonomi
Valgmoduler for dig, der vil styrke dine kompetencer inden for økonomi, kommunaljura eller grundlæggende kommunal administration.
Valgfrie moduler: Borgerservice, digitalisering og kommunikation
Valgfrie moduler: Beskæftigelse og social
Valgfrie moduler: HR, ledelse og innovation
Valgfrie moduler: Sundhed i regionen
Som studerende på Sundhedskommunomuddannelsen kan du frit vælge mellem alle valgmoduler på Kommunomuddannelsen. Men vi har udviklet to moduler, som er særligt relevante for dig, der arbejder i regionerne. Som Sundhedskommunomstuderende har du desuden mulighed for at tage det valgfri modul Psykologi og kommunikation, som er en del af den obligatoriske pakke på den almene Kommunomuddannelse.
Afgangsprojekt

 

Foldere

Kommunomfolder          Sundhedskommunomfolder


Klik her, hvis du vil bestille et fysisk eksemplar af folderne

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er