Når ledelse lykkes

COK styrker og udvikler ledelse i politiske organisationer med et særligt fokus på kommuner og kommunale ledere. 

Ledelse er et håndværk, der kræver livslang læring. For at lykkes som leder, skal du formå at navigere i et komplekst farvand, hvor du både skal mestre at styre skibet og kunne gå ned i maskinrummet, hvor du kommer tæt på kerneopgaven og ledelse af fagprofessionelle praksisfællesskaber.

I COK ved vi, at du som leder står med forskellige udfordringer, afhængig af din ledelseserfaring og dit vilkårs- og mulighedsrum på din arbejdsplads. Derfor tilbyder COK praksisnær kompetenceudvikling for ledere på alle niveauer og fagområder

I boksene nedenfor kan du finde vores aktuelle forløb, og i menuen til venstre kan du læse mere om COKs tilgang til ledelse

Uformel ledelse
Ledelse af faglighed
Ledelsesværktøjer

Den Offentlige Lederuddannelse (DOL)

I COK har vi siden uddannelsens start i 2008 klædt tusindvis af offentlige ledere på med relevante ledelseskompetencer til at drive og udvikle den offentlige sektor. 

Hos COK kan du tage en fuld offentlig diplomlederuddannelse (60 ECTS), og du kan vælge at sammensætte din lederuddannelse, så den passer til dig og dine behov. Vi har mere end 30 moduler at vælge imellem.

Klik her for at gå til Den Offentlige Lederuddannelse >>

Skræddersyede forløb med COK

COK kan designe og skræddersy ledelsesforløb i tæt samarbejde med din organisation og med udgangspunkt i afdelingens eller kommunens aktuelle strategier og ledelsesudfordringer. Det er også muligt at kombinere flere af vores eksisterende forløb i en samlet pakke, hvor kommunens ledere tilbydes kompetenceudvikling, der matcher deres behov, fagområde og udfordringer. Og fordi COK er landets største udbyder af Den Offentlige Lederuddannelse, kan vi tilbyde uddannelsesforløb med eksamen på diplomniveau.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for et skræddersyet ledelsesudviklingsforløb med COK.