COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

En praksisnær projektlederuddannelse til dit kommunale arbejdsliv

En af ambitionerne med Den Offentlige Projektlederuddannelse® er at koble sig tæt på deltagernes egen praksis, og den ambition bliver opfyldt, hvis man skal tro en af deltagerne fra et af efterårets rekvirerede hold.

Lea Kromann-Gallop, der er projektleder hos Trafik, Park & Natur i Billund Kommune, var især på udkig efter en praksisnær uddannelse, da hun sidste år tilmeldte sig en særlig skræddersyet version af Den Offentlige Projektlederuddannelse®, som seks kommuner fra trekantsområdet har gennemført i samarbejde med COK. Og det var netop, hvad hun fik. 

– Jeg havde forventet at få noget håndgribeligt med fra uddannelsen, som jeg kunne bruge til noget; noget der kunne løfte mine projekter og gøre mig mere sikker og tryg i det, jeg laver. Jeg oplever, at jeg har fået det, jeg regnede med, og fået sat ord på en hel masse elementer i projektledelsen – både når tingene går godt, og når de ikke gør, siger Lea Kromann-Gallop.

Konkret og praksisorienteret
Lea Kromann-Gallop er uddannet biolog og arbejder med natur. Udover sagsbehandling og myndighedsbehandling sidder hun med borgerrettede projekter, hvor det handler om at engagere borgerne og få dem til at lægge en arbejdsindsats. 

–  Der havde jeg f.eks. brug for nogle konkrete praksisorienterede værktøjer til at få sat folk i spil, siger Lea Kromann-Gallop.

Da Lea Kromann-Gallop skulle vælge uddannelse, forhørte hun sig ved nogle kollegaer, der havde været afsted på den særlige udgave af den Den Offentlige Projektlederuddannelse®, og herfra fik uddannelsen positive ord med på vejen. Og også Lea Kromann-Gallop selv har været glad for forløbet.

– Underviseren var virkelig god, faktisk er det første gang, jeg for alvor har mødt en underviser, der i den grad formåede at rive mig med. Han fik gjort stoffet nærværende og forstod at engagere os, samtidig med at stoffet blev løftet op på et højere plan end det klassiske projektarbejde, siger Lea Kromann-Gallop og fortsætter:

–  For eksempel snakkede vi en del omkring samskabelse, som vi har arbejdet meget med her i Billund Kommune. Der fik vi virkelig sat ord på, hvad det vil sige at lukke borgerne ind og have modet til at lade dem være med til at bestemme helt inde i maskinrummet, hvilket har givet mig en bedre forståelse for balancen mellem at invitere til ligeværdig samskabelse og stadig beholde kontrollen og få et projekt ud af det. Så alt i alt en super god uddannelse, som jeg er helt vildt glad for at have fået mulighed for at deltage på.

Den Offentlige Projektlederuddannelse® kan både hjemkøbes og tilpasses din kommune – eller du kan tilmelde dig et åbent hold. 

Den Offentlige Projektlederuddannelse®

Dygtige projektledere er et vigtigt fundament for fortsat udvikling og innovation i den offentlige sektor.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 01.12 - 02.03.2021
  • 02.02 - 05.05.2021
  • 03.02 - 11.05.2021
Lokation Herlev, Aarhus, Online