NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Lær online

Vi kan understøtte din afdeling eller organisation med online læring og undervisning på flere forskellige måder.

Onlineforløb

Vi har konverteret en række af vores spændende kurser og moduler til en online udgave, hvor du kan deltage direkte fra (hjemme)kontoret. Vi og vores dygtige undervisere ser frem til at møde dig i det virtuelle klasselokale til praksisnær læring og faglig og personlig udvikling.

Bliv skarp på sundhedsjura i praksis

Er du ledende lægesekretær på en klinisk afdeling eller i praksisregi, så er denne kursusdag for dig!

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 09.12.2021
Lokation Online

Hjælpemidler til børn og unge med handicap - servicelovens §§ 112 og 113

Fokus på fælles ansvar og fælles løsninger i barnets dagligdag – og i overgangen til voksenlivet (NY LOVGIVNING pr. 1/1 2021!)

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 08.03.2022
 • 03.11.2022
Lokation Aarhus, Herlev

Onlinekursus i det sundhedsfaglige tilsyn

Få viden om lovgivningen bag og metoder til den gode forberedelse til det sundhedsfaglige tilsyn. For ledere og medarbejdere på bo- og behandlingssteder.

Se detaljer
Gem som favorit

Engelsk i pårørende- og patientkontakten

Har du udfordringer, når du kommunikerer på engelsk med pårørende og patienter?
Vil du gerne blive endnu bedre og mere sikker i at vejlede pårørende og patienter på engelsk?

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 26.11 - 10.12.2021
Lokation Online

Kursusdag: Budgetopfølgning og controlling

Vil du vide, hvordan du ved en effektiv budgetopfølgning og controlling kan lave god økonomistyring i kommunen? Du får redskaberne på dette kursus!

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 16.06.2022
Lokation Online

Konsekvenser ved overforbrug af alkohol

Viden om risici, skadeseffekter og konsekvenser ved et overforbrug af alkohol – og veje til at motivere borgere til forandring gennem bevidsthed og eventuel behandling.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 17.11.2021
Lokation Online

Kursusdag: Årsregnskab og årsrapporten

Få styr på de grundlæggende krav til det kommunale årsregnskab, tips til effektiv regnskabsaflæggelse og ny inspiration til det strategiske arbejde med årsrapporten.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 18.11.2021
Lokation Online

Den Offentlige Projektlederuddannelse®

Dygtige projektledere er et vigtigt fundament for fortsat udvikling og innovation i den offentlige sektor.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 25.11 - 09.02.2022
 • 02.02 - 27.04.2022
 • 07.02 - 05.05.2022
 • 04.04 - 15.09.2022
 • 27.04 - 27.09.2022
 • 29.08 - 01.11.2022
 • 30.08 - 03.11.2022
Lokation Aarhus, Online, Aalborg, Herlev

Online-kursus i funktionelle lidelser

Landets førende eksperter formidler viden om den nyeste evidensbaserede viden om funktionelle lidelse. Lær, hvordan I håndterer disse borgere bedst muligt!

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 09.02.2022
Lokation Online

Bliv bedre til at møde borgeren - Online kursus

Mødet med borgeren er sandhedens øjeblik!

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

Hybridforløb

Komponent tilbyder også hybridundervisning, hvilket vil sige, at vi kombinerer fremmødeundervisning og onlineundervisning. 

Hybridundervisningen foregår ved, at underviseren og deltagerne som udgangspunkt mødes fysisk enten hos Komponent eller hos et af de kursussteder, vi samarbejder med. De deltagere, der ikke har mulighed for at møde ind, kan logge sig på hjemmefra eller fra arbejdspladsen og via vores tekniske løsninger deltage i undervisningen og indgå i f.eks. dialoger og gruppearbejde sammen med resten af holdet.  

Gratis webinarer

Vi er vært for en række helt nye webinarer, som du kvit og frit kan deltage i direkte fra (hjemme)kontoret: 

Webinar - Det stærke arbejdsfællesskab omkring projektet

Sæt fokus på arbejdsfællesskaberne omkring projektet.

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar - Lær at lære fra dig: Ti tips til levende formidling

Du skal formidle og undervise måske for første gang. Fagligt er du helt med, men hvordan får du formidlet dit stof og pointer?

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 04.11.2021
Lokation Online

Webinar - Få succes med dit forandringsprojekt

Du har ansvaret for, at dit forandringsprojekt lykkes – men hvad skal du gøre for at få succes? Deltag i dette gratis webinar og bliv introduceret til fire nøglebegreber.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
 • 02.12.2021
Lokation Online

Skal vi designe jeres digitale læringsforløb?

Alle kan lave webinarer, videoer og Skype-møder. Men hvis effekten skal være læring, kræver det pædagogisk og didaktisk viden om, hvordan du tilrettelægger, gennemfører og følger op på det digitale læringsrum. 

Vi har 50 års erfaring i at udvikle læringsforløb til ledere og medarbejdere i kommuner og regioner. Derfor ved vi også, hvordan I sætter strøm til læringen i jeres organisation. 

Skal I afholde et digitalt arrangement? Ønsker I at formidle ny lovgivning eller ny praksis til en stor gruppe af medarbejdere, der arbejder hjemme eller sidder på flere lokationer? Eller har I behov for støtte til at gennemføre allerede planlagte læringsforløb digitalt?

Vi kan hjælpe med at designe digital læring med fokus på udbytte og effekt for deltagere og organisation. Vi rådgiver om bl.a. læringsdesign, valg af platforme, aktivering af deltagere og kombinationer af læringsformer, der understøtter formålet med læringsaktiviteten. 

Vi kan bistå med dele af designet, eller vi kan designe, administrere og afholde forløbet med udgangspunkt i jeres lokale behov. 

Vis undervisernetværk består af 2.500 fagligt stærke undervisere og eksperter, der kender den kommunale virkelighed og kan sikre en kobling mellem undervisningen og den virkelighed, deltagerne udøver deres faglighed i – også digitalt. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

E-læring

Vi samarbejder med Virtio og Edutasia om en række e-læringsforløb for ledere og medarbejdere. Her kan du f.eks. indsigt i, hvordan du skaber værdi på LinkedIn eller du kan opdatere dig på it-sikkerhed.

Få overblik over dine egne og organisationens digitale kompetencer

Hvordan står det til med dine digitale kompetencer? Og hvad med organisationens? KL, COK og Center for Digital Dannelse er gået sammen om at udvikle et omfattende kortlægningsværktøj, der kan tage temperaturen på de digitale kompetencer og den digitale modenhed i de danske kommuner.

Prøv den gratis version, og lav dit eget digitale kompetencehjul lige her >>

Særligt for skoler: Klæd skolens medarbejdere på til at efterleve reglerne i databeskyttelsesforordningen

Hvordan sikrer I, at alle skolens medarbejdere behandler personoplysninger korrekt og i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen? COK og KL har udviklet et digitalt, lavpraktisk og prisvenligt værktøj, der klæder lærere, pædagoger, skolesekretærer og øvrige medarbejdere på til at følge lovgivningen og beskytte persondata. Med en pris på højest 140 kr. pr. deltager er e-læringsværktøjet en prisvenlig og effektiv måde at sikre compliance og forankring af ny viden blandt skolens medarbejdere.

Læs mere her >>