Mød Dialogteatrets skuespillere

I Dialogteatret har vi et fast hold af erfarne professionelle skuespillere tilknyttet, der tilsammen har brugt mere end 90 år på de skrå brædder og foran TV- og filmkameraer.

COK’s skuespillerteam vækker problematikker og perspektiver til live med både krop og sjæl, mimik og gestik. Med største naturlighed personificerer de således perspektiver og følelser og virkeliggør en bred vifte af medarbejdertyper, -personligheder og -positioner fra jeres hverdag. Find mere information om Dialogteatrets fast tilknyttede professionelle skuespillere, I har mulighed for at møde, herunder.


Petrine Agger

Petrine Agger: Stor overbevisning med få rekvisitter

Petrine Agger har medvirket i bl.a. de danske spillefilmsucceser, Bænken og Forbrydelser, og er desuden kendt for rollen som den skruppelløse Pernille Madsen i den internationalt anerkendte TV-serie, Borgen, fra Danmarks Radio.

Petrine har siden sin uddannelse fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1992 herudover demonstreret stor rollemæssig alsidighed gennem sine roller i et imponerende antal andre roste danske serier, fra TAXA i 90’erne over Krøniken og Forbrydelsen i 00’erne til Rita og altså Borgen i dette årti. Det er herfra og fra sine mange timer på de skrå brædder, bl.a. på Aalborg Teater, Petrine Agger har opbygget sin skuespillererfaring. Denne bringes i spil i COK’s Dialogteater, hvor Petrine med ganske få rekvisitter og stor overbevisning formår at kropsliggøre de dilemmaer, der tages under behandling.


Lars Thiesgaard

Lars Thiesgaard: Dialoginstruktøren med de 30 stemmer

Du har formentlig mødt ham langt flere gange og i flere afskygninger, end du aner. Lars Junker Thiesgaard er ‘manden med de 30 stemmer’, og hvis du kender Pumba, Grisling, Johnny Bravo eller Scooby-Doo, så kender du også Lars.

Lars Thiesgaard er manden bag stemmerne til alle ovenstående samt et hav af andre klassiske og populære tegnefilmsfigurer. Men Lars kan bruge andet end stemmen, når han med stor overbevisning skaber både forundring og forandring, og i COK’s dialogteater gengiver han følelser, stemninger, holdninger og perspektiver knivskarpt takket være sin imponerende indlevelsesevne. Lars bringer mere end 30 års erfaring til Dialogteatret, han er uddannet skuespiller fra Odense Teaterskole i 1983 og skriver i dag også dialoginstruktør på CV’et - en rolle, der i høj grad kommer det dialogskabende og perspektivudvidende arbejde i Dialogteatret til gavn.


Bolette Schrøder

Bolette Schrøder: Afsøg problematikker i et trygt interaktionsrum

Allerede før rollen som sygeplejersken, Linda Dyrvig, i TV-serien Hvide Løgne, der rullede over skærmen i de danske stuer i slutningen af 90’erne, var Bolette Schrøder en erfaren skuespillerinde.

Uddannet i 1993 fra Statens Teaterskole har Bolette medvirket i en række danske film, kortfilm og TV-serier, samt stået i scenens spotlys på bl.a. Det Kongelige Teater. Kontakten til publikum, som Bolette Schrøder har etableret over scenekanten gennem sit skuespil i over 20 år, omsætter hun i COK’s Dialogteater til reel interaktion på gulvet med og mellem de medarbejdere, der oplever Dialogteatret på tæt hold. Med Bolette som fast del af holdet når Dialogteatret helt ind til essensen af de problematikker, der bringes i spil på jeres arbejdsplads, i et trygt rum, hvor interaktionen aktører imellem er i fokus.


Julie Carlsen

Julie Carlsen: Kontakt, reaktion og handling i nuet

For Julie Carlsen er en af scenerummets og teaterformens vigtigste egenskaber og formål at skabe erkendelse hos publikum, og erkendelse bliver til løsninger og udvikling, når Julie med resten af skuespillerne i COKs dialogteater tager fastlåste problemstillinger og dilemmaer op til behandling.

Julie er uddannet i 1991 fra Skuespillerskolen v./ Århus Teater, hvor hun senere har været fast skuespiller, og hun har spillet forestillinger på Det Kongelige Teater samt mange andre københavnske scener. Med 25 års erfaring fra de skrå brædder og roller i flere TV-serier, herunder Bryggeren og Broen, samt i DR’s TV-julekalender, Pagten, fra 2009, har Julie således arbejdet målrettet på at skabe erkendelse og åbne op for nye tanker hos danske publikummer og TV-seere. De sidste 10 år har Julie Carslen desuden arbejdet gennemgående med forumteater.

Et forumteater, som Dialogteatret, har ifølge Julie den unikke styrke, at man som skuespiller i nuet kan mærke og handle ud fra de individuelle reaktioner, der opstår hos deltagerne/publikum. Kontakten med og mellem aktørerne er for Julie Carlsen en af de essentielle fordele ved forumteater, samt teatrets evne til at flytte arbejdslivets hverdagssituationer og dilemmaer fra det lukkede personlige til det åbne fælles rum - og på den måde skabe et vigtigt afsæt for løsningsorienteret refleksion, der bidrager positivt til personaleudviklingen.