Gratis webinar til dig, der vejleder elever

Vil du vide mere om motivation og læring som udgangspunktet for et succesfuldt uddannelsesforløb for de elever, du vejleder? Så tilmeld dig vores gratis webinar, som afholdes den 15. juni.

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar: NSIS – GAP-analyse eller fuld analyse?

Halv times gratis webinar: Få styr på de nye krav til organisationens selvbetjeningsløsninger og bliv klogere på, om du skal gennemføre en fokuseret eller fuld GAP-analyse for at komme i mål.

Se detaljer
Gem som favorit

Social distance på arbejdet - rekvireret forløb

Få hjælp til at opnå større effekt med omlægning af nye vaner og adfærds-forandring gennem indsigt i menneskers adfærd og skab den rette præmis for dit og andres arbejdsfællesskab.

Se detaljer
Gem som favorit

Vederlagsreglerne ONLINE

Få styr på reglerne, så du kan udbetale korrekt vederlag til kommunens politikere.

Se detaljer
Gem som favorit

Gratis virtuelt videndelingsforum: Nye udfordringer og nye opgaver i Coronatiden – hvilken betydning har det fået for dig som lægesekretær?

Har du lyst til at dele viden og erfaringer med andre lægesekretærer omkring tiden under Corona? Har du oplevet at blive udfordret? Har du skulle løse dine opgaver på nye måder?

Se detaljer
Gem som favorit

Gratis virtuelt videndelingsforum:Nye udfordringer og nye opgaver i Coronatiden - hvilken betydning har det fået for dig som borgerservicemedarbejder

Har du lyst til at dele viden og erfaringer med andre borgerservicemedarbejdere omkring tiden under Corona? Har du oplevet at blive udfordret? Har du skulle løse dine opgaver på nye måder?

Se detaljer
Gem som favorit

Gratis virtuelt videndelingsforum: Nye udfordringer og nye opgaver i Coronatiden – hvilken betydning har det fået for dig som skolesekretær?

Har du lyst til at dele viden og erfaringer med andre skolesekretærer omkring tiden under Corona? Har du oplevet at blive udfordret? Har du skulle løse dine opgaver på nye måder?

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar: Social distance på arbejdet

Gå på arbejde i et gammelkendt adfærdsrum: Hvordan fastholder du nye Corona-vaner i vante omgivelser?

Se detaljer
Gem som favorit

Ny pantefoged

Kom, lyt med og få et lille indblik i den opgave der venter dig eller som du lige har fået som ny kommunal pantefoged i dette gratis webinar.

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar: Styrk afdelingens viden om patientrettigheder

Kendskab til patientrettighederne er en forudsætning for at arbejde effektivt og sikre, at loven bliver overholdt. Få ny inspiration til at udvikle din viden og din praksis med dette gratis webinar.

Se detaljer
Gem som favorit