NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Webinar: Virtuel procesledelse

Har du også spekuleret på, hvordan du får succes med facilitering af møder og processer online? Tag med på dette webinar, hvor vi sætter spot på god mødefacilitering og effektiv mødekultur online.

Indhold

På Komponents nye webinar om virtuel procesledelse vil vores erfarne underviser John Møldrup fra Den Offentlige Proceslederuddannelse® præsentere en række relevante teoretiske pointer om digital procesledelse og vise, hvordan digital procesledelse spiller sammen med nogle af grundbegreberne fra Den Offentlige Proceslederuddannelse®>>.

Derudover vil han facilitere en workshop med fokus på erfaringerne fra coronatiden, hvor vi sammen arbejder med følgende spørgsmål:

  • Hvad har coronatiden lært os om god mødefacilitering og god mødekultur online?
  • Hvad kan vi bruge den læring til fremadrettet?

Vi opfordrer til, at du på forhånd har gjort dig nogle overvejelser om de overstående spørgsmål, så du er klar til at byde ind med egne erfaringer og refleksioner.

Undervisere/ Oplægsholdere

Chefkonsulent John Møldrup, Komponent.

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er alle, der interesser sig for, hvordan vi i kommunerne fortsat kan skabe merværdi i velfærdsydelserne med specifikt fokus på, hvordan viden og processer kan understøtte vores arbejde.
Du er dermed velkommen, hvad enten du er intern konsulent, leder eller medarbejder, blot du har et ønske om at skabe læring og merværdi for alle involverede – og vigtigst af alt for borgerne.

Kursusdatoer
  • Online
    06.05.2021 kl. 13:00 - kl. 14:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
Online
06.05.2021 kl. 13:00 - kl. 14:00
Pris: 0 kr.
Tilmeldingsfrist04.05.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag