NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Webinar: Styrk kommunens kommunale opkrævning

”Der skal knofedt til for at gøre det rigtigt - og det er lige præcis det den kommunale opkrævning skal gøre i denne tid, hvor bevågenheden er på opkrævningen!”

Styrk kommunens kommunal opkrævning, og brug 45 minutter på at få ny inspiration til at udvikle din viden og din praksis.

Komponent lukker op for de digitale muligheder med et spændende webinar om et helt centralt emne fra din kommunale hverdag. Webinaret er ganske gratis og kræver kun en computer, internet og lysten til at blive inspireret på hjemmekontoret.

Tilmeld dig webinaret Styrk kommunens kommunal opkrævning, der afholdes

torsdag den 14. januar kl. 15.00 til kl. 16.00.

I løbet af 45 intensive minutter introducerer jurist Karen Revsbech og specialkonsulent i KL, Michael Møller, dig til hvad den kommunale opkrævning handler om indenfor sagsbehandling, digitalisering og borgeren i centrum. Men samtidig stifter du også bekendtskab med de fire forskellige kravstyper og nyeste principafgørelser.

Hvordan kan man motivere borgeren til at betale, hvor finder man den rigtige lovgivning, og hvordan får man skabt et godt samarbejde med de forvaltninger, der skal levere de oplysninger, der skal bruges i opkrævningsfasen?

Kommunal opkrævning er et regelbaseret område, som er meget komplekst, med særlovgivninger til hvert enkelt krav. Det handler altså ikke bare om udsendelse af rykkerbreve og telefonsamtaler med borgere, der ikke kan betale. De seneste år er forståelsen for, at det er mere kompliceret end som så heldigvis steget, for det kræver noget solid faglig viden at sagsbehandle korrekt på området, siger Michael Møller, som du også møder på webinaret. Selv har han arbejdet med kommunal opkrævning i 28 år – både i sin tid i nogle af landets største kommuner og i sit nuværende job i KL.

Webinaret slutter med en kort præsentation af Komponents kommende forløb – både vores kursus i efteråret samt vores kompetencegivende modul ’Kommunal Opkrævning 10 ECTS’, hvor du med Michael og Karen som guider kan komme endnu mere i dybden med kommunal opkrævning.

Tilmeld dig webinaret Styrk kommunens kommunal opkrævning

Ja tak, jeg vil gerne deltage, hvad gør jeg nu?
Når du har tilmeldt dig webinaret via tilmeldingsknappen, får du et par dage før afholdelsen tilsendt et link, som fører dig til selve webinaret.
Forinden har du desuden modtaget en mail med et link, hvor du kan teste, om din computer er klar til at deltage.

Vi glæder os til at se dig til Styrk kommunens kommunal opkrævning torsdag den 14. januar kl. 15.00 til kl. 16.00.

Hvor kan jeg læse mere om kommunal opkrævning?

Når du som kommunal opkrævningsmedarbejder møder borgen, så er dette sandhedens øjeblik. Øjeblikket er samtidig afgørende for borgerens oplevelse af de offentlige velfærdsydelsers kvalitet såvel som borgerens generelle opfattelse af hele den offentlige sektor og dens funktion som myndighed. Læs mere om Karen Revsbech bog her:

https://vpt.dk/borgerservice/modet-med-borgeren-er-sandhedens-ojeblik

Undervisere/ Oplægsholdere

Michael Møller, Centerchef, MMD og bachelor i jura har 28 års erfaring med kommunal opkrævning - heraf de 22 som leder/chef i en mellemstor kommune og Danmarks største kommune. Derudover arbejder han som faglig konsulent for Schultz og er forfatter til mange af rapporterne i LovGuide Opkrævning og BorgerserviceGuider om opkrævning. Rapporter og Guider, der anvendes på kommunomfaget “Kommunal Opkrævning” - et fag som Michael underviser i for Komponent - Kommunernes Udviklingscenter.

Karen Revsbech er uddannet jurist og har 40 års erfaring fra den kommunale verden. Hun har varetaget forskellige funktioner samt som leder og topchef - senest som vicekommunaldirektør og direktør i Ballerup Kommune frem til 2011. Herefter har hun arbejdet som konsulent, underviser, censor og lærebogsforfatter. Underviser bl.a. i faget ”Borgeren i centrum i det offentlige Danmark” på Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK).

Fælles for dem begge er indsigt, erfaring og forankring i en dagligdag fyldt med konkrete og komplekse sager indenfor kommunal opkrævning og borgerservice. Både Karen og Michael er Komponents undervisere på det formelt kompetencegivende modul – Kommunal Opkrævning 10 ECTS – se mere her: https://www.cok.dk/kommunal-opkraevning

Målgruppe

Målgruppen er medarbejdere med opkrævningsfunktioner.

Webinaret er gratis og udbydes af Komponent.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag