NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Webinar med Per Nikolaj Bukh: Bliv klogere på Fremtidens Økonomistyring

Vil du høre professor Per Nikolaj Bukhs bud på, hvad der former økonomistyringen i disse år og høre mere om Komponents kursus Fremtidens Økonomistyring? Tag med på vores gratis webinar</strong>

Indhold

Interesserer du dig for kommunal økonomistyring, og har du lyst til at blive klogere på, hvordan du styrker økonomistyringen i din kommune med kursusforløbet Fremtidens Økonomistyring? Den 15. december inviterer Komponent og Per Nikolaj Bukh til et nyt webinar målrettet økonomimedarbejdere, faglige ledere eller medarbejdere, politikere og andre med interesse for kommunal økonomistyring.
På webinaret kan du høre om Komponents intensive og praksisnære kursusforløb Fremtidens Økonomistyring, som over otte dage klæder dig på til at udvikle økonomiske styringsmodeller med fokus på værdiskabelse for borgerne, så I på en gang kan nå jeres ambitiøse faglige mål og holde budgettet. Indtil nu har omkring 600 ledere og medarbejdere deltaget på Fremtidens Økonomistyring. På webinaret har vi har afsat tid til at stille spørgsmål og diskutere konkrete problemstillinger, og vi præsenterer også Komponents temadag Effektbaseret økonomistyring, der er målrettet ledere og specialister.

Læs om Temadag Effektbasseret økonomistyring

Læs om Fremtidens Økonomistyring  

Vil du ikke gå glip af en time i selskab med Per Nikolaj Bukh?
Har du ikke mulighed for at deltage på webinaret, er du velkommen til at kontakte Frederikke Flyvbjerg Andersen hos Komponent eller Per Nikolaj Bukh. Vi har nemlig mulighed for at også organisere webinaret som et internt arrangement i din kommune, hvor der også vil være lejlighed til at diskutere aktuelle problemstillinger.  

Undervisere/ Oplægsholdere

Per Nikolaj Bukh, er professor ved Aalborg Universitet, hvor han beskæftiger sig med mål- og resultatstyring, effektbaseret styring samt økonomistyring og strategi. Han er en af landets førende eksperter i design af effektbaserede økonomistyrings­modeller og har mange års erfaring med praktisk orienterede udviklings- og undervisnings­forløb. Herudover underviser Per Nikolaj på otte dages kursusforløb Fremtidens Økonomistyring samt på andre temadage og kurser om effektbaseret økonomistyring. Se yderligere information på www.pnbukh.com.

Målgruppe

Webinaret er målrettet økonomimedarbejdere, faglige ledere eller medarbejdere, politikere og andre med interesse for kommunal økonomistyring.

Kursusdatoer
  • Online
    15.12.2021 kl. 15:00 - kl. 16:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
Online
15.12.2021 kl. 15:00 - kl. 16:00
Pris: 0 kr.
Tilmeldingsfrist08.12.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag