Målgruppe

Webinaret er målrettet chefer, ledere og konsulenter, der arbejder med at udvikle og implementere komplekse tværorganisatoriske processer i praksis.

Webinaret er gratis og udbydes af COK i samarbejde med Joint Action.
Gem som favorit

Webinar om bedre tværgående samarbejde med Relationel Kapacitet

Skab overblik over dine vigtigste tværgående opgaver og få tanke- og handleværktøjer til at få bedre opgaveløsning.

Indhold

Her kan du på 45 minutter blive klogere på Relationel Kapacitet og tværgående samarbejde. Hvad er det, og hvordan kan det anvendes i praksis?

Med Relationel Kapacitet bliver du klædt på til at forbedre den tværfaglige og tværorganisatoriske opgaveløsning. Ved at skabe mere sammenhæng og styrke samarbejdsevnen på tværs af faggrupper og organisatoriske søjler kan I få mere kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen.
Webinaret bygger på nyere dansk og international forskning i ledelse af forandringer, relationer og performance. I får et kondensat af forskningsresultaterne omsat til konkrete analysemodeller og værktøjer, der kan understøtte en værdiskabende praksis.

Rasmus Rossel, COK og Jacob Storch, Joint Action tager jer igennem et spændende webinar om Relationel Kapacitet, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at arbejde helhedsorienteret og få organisationen til at hænge bedre sammen i den praktiske hverdag til gavn for opgaveløsning, borgere og brugere, økonomien samt organisationen.

Sådan deltager du:
Du tilmelder dig ved at trykke på knappen ”Tilmeld”.
En uge før webinaret, sender vi en mail med prøvelink samt instruktion i, hvordan du afprøver dit udstyr.
Dagen før webinaret vil du modtage det rigtige link til webinaret.
Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte og stille spørgsmål til underviseren. Det eneste, du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd.

Vi glæder os til at se dig og blive klogere sammen.

Undervisere/ Oplægsholdere

Rasmus Rossel, COK og Jacob Storch, Joint Action

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er