NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Ledelse uden formelt personaleansvar

Find din rolle, motiver dine kolleger, og styrk jeres samarbejde. Online læringsforløb på 16 moduler med ledelsesekspert Anne Birgitte Lindholm.

Er du projektleder, teamleder, tovholder eller fagkoordinator? Så er du leder uden formelt personale ansvar og kan formentlig nikke genkendende til den svære balance mellem at være afhængig af andres indsats, input og ansvarsfølelse, men ikke at have mandat til at sige: ”Du skal” til dine kolleger. 

På dette kursus får du redskaber til at finde din rolle, styrke samarbejdet i dit team, bruge konkrete ledelsesværktøjer og lede gennem indflydelse. Du bliver kort sagt bedre til at udføre din ledelsesopgave til gavn for dig selv og andre. 

På kurset lærer du:

  • At håndtere din ledelsesrolle oppefra, nedefra og indefra
  • At lede gennem indflydelse fremfor "tvang"
  • At forstå dig selv og dine kolleger gennem den anerkendte personlighedstest DiSC – og hermed styrke samarbejdet i din organisation 
  • At kommunikere, faciltere og forventningsafstemme
  • At tilpasse din ledelsesstil, så den altid passer til den konkrete situation, til opgaven og dine kolleger.  

Gennem modulerne vil du også møde erfarne uformelle ledere, som deler viden til inspiration, samt få konkrete ledelsesøvelser, som hjælper dig til at få din nye læring ind under huden og bruge den i praksis.

Er du i målgruppen?

Læringsforløbet er for dig, som varetager en ledelsesopgave, men ikke har et formelt ansvar for de medarbejdere, som indgår i løsningen af opgaverne.

16 moduler, workbook og afsluttende bevis

Dette kursus består af 16 videomoduler, som giver dig alt, du skal vide om at lede uden formelt personaleansvar. Kurset er fyldt med øvelser, som du laver undervejs, og du vil kunne downloade din egen personlige workbook med mere viden, yderligere inspiration, artikler, værktøjer og meget mere.

Efter du har afsluttet kurset, får du et certifikat som bevis på, at du har gennemført.

700 kr. ekskl. moms

Tilmeld dig her >>

Kurset kan også købes i to udvidede udgaver, hvor du får materiale og sparring til din læring:

1) Kursus med bog om ledelse uden personaleansvar, 900 kr. ekskl. moms >>

2) Kursus med bog og sparring om ledelse uden personaleansvar, 2000 kr. ekskl. moms >>

Styrk dit uformelle lederskab med Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm er en af landets mest erfarne og anvendte konsulenter, når det kommer til ledelse uden personaleansvar.

Hun har arbejdet med ledelse i 23 år og de seneste 11 år, har hun har arbejdet som ledelseskonsulent - med særligt fokus på ledelse uden formelt personaleansvar.

Desuden har hun skrevet den populære bog "Ledelse uden personaleansvar", som du kan få med, når du køber onlinekurset.

Byg videre på din kompetenceudvikling

Med køb af online kurset får du også hele 500 kr. i rabat på COKs omfangsrige tredageskursus i Ledelse uden formelt personaleansvar. Du kan hermed koble de to forløb og blive endnu skarpere på din uformelle lederrolle.