NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Sådan transformerer du din organisation

Udnyt fremtiden og transformér din virksomhed nu. Online læringsforløb på 16 moduler med Tune Hein, ekspert i digital transformation. 

På dette kursus får du indsigt i, hvad der venter, så du kan optimere og skabe digital transformation i din organisation. Du lærer at se mønstrene og forstå substansen i det digtale og i et begreb som disruption. Du lærer bl.a. om de forskellige understrømme, teknologier og forretningsmodeller, der til sammen driver den. Og så lærer du, hvordan det påvirker dig og din organisation – for disruption vil komme til alle brancher, og det handler om at være klar. På kurset lærer du: 
 
  • At forstå substansen i disruption – hvad er det og hvorfor
  • At skelne mellem de forskellige teknologier, der er med til at drive udviklingen 
  • At spotte nye forretningsmodeller
  • At indarbejde de nye forretningsmodeller i jeres organisation
  • At alle brancher bliver påvirket - også den offentlige sektor
  • At se på dit arbejde og din organisation med nye, fremtidsrettede briller
  • At tænke ledelse på en ny måde
  • At blive forandringsparat og klar på det nye
  • At få overblik over dine personlige kompetencer og se muligheder for opkvalificering
  • At disrupte dig selv og udvikle dig personligt! 

Du kommer kort sagt igennem alt om digital transformation: Vilkår, strømninger, teknologier, udviklingsmuligheder og personlig forandring, så du og din organisation bliver bedst muligt rustet til en forandringsproces, som allerede er i fuld gang. 

Er du i målgruppen? 

Læringsforløbet er for ledere eller nøglepersoner, som er nysgerrige på den disruption og transformering, og som vil spille en rolle i din organisations omstilling til fremtiden.

16 moduler, workbook og afsluttende bevis

Dette kursus indeholder 16 videomoduler med dybdegående indsigt i disruption – de vilkår, udfordringer og muligheder det medfører. Du får masser af konkrete eksempler på, hvordan disruption kan se ud i forskellige brancher. Kurset er fyldt med øvelser, som du laver undervejs, og du vil kunne downloade din egen personlige workbook med mere viden, yderligere inspiration, modeller, værktøjer og refleksionsspørgsmål. 

Efter du har afsluttet kurset, får du et certifikat som bevis på, at du har gennemført.

Transformér din organisation med Tune Hein

Tune Hein er en af landets førende eksperter i digital transformation. Faktisk bliver han kaldt "Disruptions Grand Old Man."

Til daglig arbejder han i egen virksomhed som rådgiver inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter - nationalt og internationalt. 

Derudover er forfatter til otte bøger om ledelse, handlekraft og disruption, bl.a. bestselleren "Disrupt eller dø" og senest "Disrupt dig selv". 

Tune er uddannet på DTU, CBS og IMD og har arbejdet i blandt andet Accenture og Right Management. Han skriver fast for Børsen Ledelse og bliver brugt bredt som rådgiver og ekspert, når det handler om morgendagens udfordringer.