NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Håndtér stress og få mere overskud

Lær at træne din hjerne og holde det rette fokus, så du skaber en bedre work/life-balance. Online læringsforløb på 25 moduler med mentaltræningskonsulent Rikke Østergaard.

Kender du det, at tankerne kører på højtryk, og du har svært ved at finde ro, nærvær og koncentration? Du laver lange to do-lister både på arbejdet og derhjemme, mails og opkald vælter ind, du bliver afbrudt og nye opgaver fjerne fokus fra alt det, du i forvejen skulle nå? 

På dette kursus lærer du at træne din hjerne og have det rette fokus og skabe bedre balance mellem arbejde og fritid. Du bliver mere bevidst om dine egne tanker, så du får mere overskud og mindre stress. Lær også om taknemmelighed, der er blevet kaldt ’livets hemmelighed’ og ’nøglen, der åbner alle døre’.På kurset lærer du:
 
  • At sætte de rette forventninger og undgå usikkerhed 
  • At vide, hvordan din hjerne arbejder – og ofte overarbejder
  • At forstå og håndtere følelser i det professionelle rum
  • At udvikle et godt og frugtbart kollegaskab
  • At anvende viden om persontyper til at skabe et bedre og mindre stresset arbejdsmiljø
  • At sove bedre - for dårlig og manglende søvn giver mindre overskud og gør det sværere at være taknemmelig
  • At skabe en bedre work/life-balance - eller bare: Life-balance.

Desuden indeholder kurset masser af enkle og effektive mentaltræningsøvelser, du kan lave i løbet af arbejdsdagen, på vej i bilen eller lige inden, du lægger hovedet på puden.

Du bliver kort sagt klædt på til at blive bedre til at sige til og fra, styrke samarbejdet med dine kollegaer og styre dine tanker og følelser, så de ikke stresser dig unødigt. 

Er du i målgruppen? 

Læringsforløbet er for dig, der som medarbejder, leder eller privatperson har brug for redskaber og metoder, der kan hjælpe til at holde fokus og finde overskud, så du undgår stress. 

25 moduler, workbook og afsluttende bevis

Dette kursus indeholder 25 videomoduler med indsigt, modeller og teknikker, der kan nedsætte stress på jobbet og i hjemmet. Kurset er fyldt med øvelser, som du laver undervejs, og du vil kunne downloade din egen personlige workbook med mere viden, yderligere inspiration, modeller, værktøjer og refleksionsspørgsmål. 

Efter du har afsluttet kurset, får du et certifikat som bevis på, at du har gennemført.

700 kr. ekskl. moms

Tilmeld dig her >>

Få mere overskud med Rikke Østergaard

Rikke Østergaard er blandt de mest anerkendte og brugte mentaltræningskonsulenter i Danmark. Hun er forfatter til de ultrapopulære bøger, ”TAK!” og ”Sluk Emhætten”, og så er hun specialiseret i social intelligens og stress management.

Hun har gennem mange års arbejde med medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer fået indgående kendskab til, hvordan man optimerer samarbejdet i organisationer, forbedrer effektiviteten og skaber mentalt overskud. 

Rikke er desuden uddannet sociolog fra Københavns Universitet og fra University of Sydney.