NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Styrk samarbejdet på distancen

Få viden og værktøjer til at gøre distancesamarbejdet mere frugtbart. Online læringsforløb på 25 moduler med ledelsesekspert Anne Birgitte Lindholm.

Arbejde på distancen bliver mere og mere almindeligt. På dette kursus får du indsigt i de vilkår, der gør sig gældende, når man (sam)arbejder på distancen. Og du lærer, hvad der skal til for at skabe bedre kommunikation, de rette forventninger og mere tillid. Kort sagt styrker du samarbejdet på distancen og opnår bedre arbejdsmiljø og resultater.På kurset lærer du:
 
  • At navigere i forskellige former for distance
  • At skabe den rette forventningsafstemning på distancen
  • At opbygge tillid - for tillid er altafgørende på distancen
  • At etablere, vedligeholde og udbygge relationer, når du er fysisk adskilt fra dem, du "er sammen med". 
  • At styrke din kommunikation 
  • At vælge de rette kommunikationskanaler på de rette tidspunkter
  • At bruge e-mails på den mest konstruktive måde
  • At lægge strategier for arbejdet på distancen sammen med dine kolleger(medarbejdere, hvis du er leder)
  • At planlægge, afholde og følge op på virtuelle møder
  • Du kommer kort sagt igennem alt om vilkår, kommunikation, virtuelle møder, forventningsafstemning og tillid, så du får mere ud af samarbejdet og skaber stærkere relationer på tværs/trods af distancen – både personligt og professionelt.

Er du i målgruppen? 

Læringsforløbet er dig, der som medarbejder eller leder har kollegaer eller medarbejdere, som ikke sidder samme sted som dig, og som ønsker at skabe nærvær og øge samarbejdet og tilliden. 

25 moduler, workbook og afsluttende bevis

Dette kursus indeholder mere end 25 videomoduler med dybdegående indsigt i distancearbejdets vilkår og udfordringer. Kurset er fyldt med øvelser, som du laver undervejs, og du vil kunne downloade din egen personlige workbook med mere viden, yderligere inspiration, modeller, værktøjer og refleksionsspørgsmål. 

Efter du har afsluttet kurset, får du et certifikat som bevis på, at du har gennemført.

700 kr. ekskl. moms

Tilmeld dig her >>

Lær at lede på distancen med Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm er en af landets absolut skarpeste profiler ud i arbejde på distancen – både distancesamarbejde og distanceledelse. Hun har mere end 12 års erfaring som top- og mellemleder, senest som vicedirektør i Folketingets administration. 

De seneste næsten 10 år har hun været selvstændig udviklings- og erhvervskonsulent i Praxis Consult. Her hjælper hun nogle af landets fremmeste organisationer (f.eks. Novo, Ørsted og Landbrugsstyrelsen) og deres ledere og medarbejdere i at blive bedre til at lede, kommunikere og samarbejde på distancen.

Desuden er hun forfatter til en række bøger om ledelse – bl.a. ’Ledelse uden personaleansvar’ og ’Lederskab på distancen’.