Tryghedspuljen

Budgetbesparelser, organisationsændringer, lukning af institutioner og kapacitetsmæssige ændringer koster arbejdspladser. For fortsat at fokusere på den enkelte medarbejders tryghed, har KL og KTO aftalt en videreførelse af Tryghedspuljen, der kan hjælpe medarbejdere ansat på overenskomst under OAO til at komme videre efter afskedigelse som følge af budgetbesparelser i kommunerne.

Med Tryghedspuljen kan medarbejder og leder i fællesskab søge om max. 10.000 kr. til bl.a. kompetenceudvikling, efteruddannelse, sparring, coaching og karriererådgivning.  

Hvem kan ansøge?

Tryghedspuljen er for alle afskedigede medarbejdere, som er ansat på overenskomst under Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt overenskomster indgået af sundhedskartellet. Tryghedspuljen er blevet forlænget, så den nu løber til 31. marts 2018, hvor den så igen skal genforhandles. Tryghedspuljen kan ansøges, når medarbejderen af afskediget, uanset om medarbejderen er fritstillet eller ej. Ansøgningen skal godkendes af tillidsrepræsentanten. Læs mere på Tryghedspuljens hjemmeside >>

Få rådgivning og inspiration hos COK

COK tilbyder rådgivning og inspiration omkring anvendelse af midler fra Tryghedspuljen. COK har solid erfaring fra den kommunale praksis og gennemfører en lang række aktiviteter på Tryghedspuljens områder. Vores team af konsulenter udvikler og gennemfører kompetenceafklaring, uddannelser, kurser, workshops, coaching og arrangementer skræddersyet lokale behov, strategier, mål og værdier.

Kontakt COK for en dialog om en ekstra indsats, når kommunale medarbejdere afskediges som følge af kommunale budgetbesparelser. 

Genplacering og kompetenceudvikling af opsagte medarbejdere

COK og AS3 tilbyder skræddersyede forløb med henblik på at optimere rådgivningen af kommuner og regioner, som står over for både enkeltstående og større personalereduktioner. 

Du er altid velkommen til at kontakte chefkonsulent Christina Nüssler på 8779 6304 eller cmn@cok.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne. Du kan læse mere her >>

Vil du vide mere?