COVID 19
Du kan trygt deltage på kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

KL og COK lancerer fælles kommunalt kompetenceprogram om digitale kompetencer

25.05.2020
Ledelse
Forvaltning
Digitalisering
Klar til næste skridt i den digitale tidsalder? Nyt kommunalt kompetenceprogram fra KL og COK med tilbud om viden, erfaringsudveksling og kompetenceudvikling til hele den kommunale organisation og til alle 98 kommuner. 
Læs nyhed

God kommunikation og korrekte afgørelser er hinandens forudsætninger

24.02.2020
Forvaltning
Kender du det – at sidde ved tastaturet for at skrive en afgørelse og komme i tvivl: Behøver du skrive hele paragraffens ordlyd? Og hvad med sproget – hvor formelt eller venligt må du egentlig skrive? Kom på kursus hos to erfarne kapaciteter og bliv tryg ved både juraen og sproget. 
Læs nyhed

Skolesekretær: Som lille faggruppe er videndeling ekstra vigtigt

04.06.2019
Skole
Børn og unge
Forvaltning
Skolesekretærens faglige og personlige udvikling er på dagsordenen, og der er masser af tid til videndeling. Det er ekstra vigtigt, når man er en lille faggruppe, mener Louise Hedegård Jørgensen, som for sjette gang har tilmeldt sig Folkeskolen – den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling.
Læs nyhed

Fællesskabet vokser i Helsingør Borgerservice

26.04.2019
Forvaltning
Beskæftigelse
”Det bedste ved forløbet har været, at vi har fået et større sammenhold på tværs af teamet. Før var vi noget mere opdelt i folkeregister og pas/kørekort”, siger Helle Egelund, der er sagsbehandler i Borgerservice i Helsingør Kommune.
Læs nyhed

COK går ud af 2018 med et flot resultat

09.04.2019
Økonomi
Ledelse
Politik
Forvaltning
Med et overskud på knap 2 mio. kr. er COKs regnskab afsluttet og godkendt. COKs bestyrelse har valgt at anvende overskuddet på at udvikle nye uddannelsesforløb i samarbejde med landets kommuner. 
Læs nyhed

Ny bog: Skriv bedre til borgerne

13.08.2018
Kommunom
Forvaltning
Hvad gør en tekst let at forstå – og hvordan skriver man en let og forståelig tekst? Studerende på Kommunomuddannelsen får svarene i ny bog af Anette Grandt og Jes Vitting.
Læs nyhed

Få gennemslagskraft som kommunikatør i kommunens digitale transformation

09.08.2017
Forvaltning
Ledelse
Hvordan griber du den digitale udfordring? Med god kommunikation, mener Thomas Tim Jensen. Han er specialkonsulent i KL og underviser på et kursus, hvor du lærer at slå igennem som kommunikatør i kommunens digitale transformation. Her er tre temaer særligt relevante.
Læs nyhed

Børn og Unge i Aarhus Kommune skaber nyt administrativt fællesskab

18.05.2017
Forvaltning
Børn og unge
KAMBU - Kompetenceudvikling af Administrative Medarbejdere i Børn og Unge i Aarhus Kommune – er et samarbejde mellem Børn og Unge i Aarhus Kommune, COK, VIA og HK Kommunal. Tilbuddet, der er et jobrotationsforløb, sikrer bedre rammer for fælles kompetenceudvikling, og Børn og Unge er i dag et skridt tættere på målet om at skabe en faglig fælles administration.  
Læs nyhed

Borgerkontakt: Accepter systemets iboende utilstrækkelighed

28.11.2016
Forvaltning
Uanset hvad frontmedarbejderen gør, er det aldrig nok for borgeren. Denne iboende utilstrækkelighed i systemet skal vi lære at forstå og leve med, hvis vi skal være dygtige og professionelle i borgerkontakten uden at tage arbejdet med hjem, mener psykolog Jacob Thorsen, underviser på forløbet Bliv bedre til at håndtere borgerkontaktens svære følelser og situationer.
Læs nyhed

Sundhedsfarlige boliger – få bedre styr på sagerne og få den rigtige refusion hjem til din kommune

07.10.2016
Forvaltning
Har du styr på kommunens forpligtelser, når I modtager anmeldelser fra borgere, der lever i sundhedsfarlige boliger? Og får du den rigtige refusion fra staten til udbedring af boligerne og genhusning af borgere?
Læs nyhed