NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Hybrid-undervisning – mulighed for at kombinere fysisk og online undervisning

31.05.2021
Nyheder
Kommunom
Når de nye hold på Kommunom og Sundhedskommunom starter efter sommerferien, kan du så vidt muligt igen møde din underviser og dine medstuderende til fysisk undervisning i Komponents lokaler. Samtidig er der mulighed for at deltage online, hvis corona eller særlige restriktioner forhindrer dig i at møde op.
Læs nyhed

Frontløbere: To fleksjobbere færdige med fuld Kommunom

25.05.2021
Kommunom
Sådan har vi gjort for andre kunder
Siden 2015 har Kommunomuddannelsen tilbudt studerende at tage udvalgte moduler på nedsat tid. De to første fleksjobbere har nu afsluttet en fuld Kommunom – en uddannelse, de til enhver tid vil anbefale til andre i fleksjob.
Læs nyhed

COK styrker medarbejdere og ledere i at bedrive god forvaltning

19.10.2020
Nyheder
Forvaltning og myndighed
Ledelse og organisationsudvikling
Kommunom
Økonomi
Teknik og miljø
Social, sundhed, beskæftigelse
Skole og dagtilbud
Forum for Forvaltning og Myndighed vil levere viden og værktøjer til kommunerne, så de bliver endnu bedre rustede til at håndtere myndighedsopgaver og sikre borgernes retssikkerhed. COK står bag initiativet, som går i luften med 10 webinarer og en række kurser.
Læs nyhed

Uddannelseskoordinator: Uddan kontoreleverne til fremtiden – ikke til fortiden

03.09.2020
Værktøjer og guides
Kommunom
Forvaltning og myndighed
Unge kontorelever har store forventninger til deres uddannelse og bliver motiveret af opgaver, der klæder dem på til fremtidens administrative arbejdsmarked. Det stiller store krav til praktikstedet – og ikke mindst til praktikvejlederne, der skal holde sig på dupperne for at motivere de unge. Nanna Linnemann, der er uddannelseskoordinator i Rebild Kommune, har haft stor gavn af at deltage på COKs vejlederuddannelse.
Læs nyhed

Vi søger undervisere til Sundhedskommunomuddannelsen

15.01.2020
Kommunom
Nyheder
COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling udbyder Sundhedskommunomuddannelsen, som er en uddannelse målrettet klinisk-administrative medarbejdere i sundhedsvæsenet. Det er en uddannelse på akademiniveau, hvor praktikere underviser praktikere.  
Læs nyhed

Kommunomuddannelsen gav ny viden og smag for mere

04.05.2019
Kommunom
Teknik og miljø
Sådan har vi gjort for andre kunder
Christian Kofod, der arbejder som bygningskonsulent og faglig koordinator i Center for Ejendomme og Drift ved Bornholms Regionskommune, brugte især sin kommunomuddannelse til at blive klogere på den kommunale verden, men også til at dyrke en spirende interesse for ledelse, læring og projektstyring, som han nu forfølger med en diplomuddannelse i ledelse.
Læs nyhed

Sundhedskommunomen kan bruges i praksis

04.05.2019
Kommunom
Sådan har vi gjort for andre kunder
Efter 13 år på intensiv var lægesekretær Mette Raahauge fra Aalborg Universitetshospital klar til, at der skulle ske noget nyt. Det nye blev en Sundhedskommunomuddannelse – med en uventet forfremmelse oveni – og det har hun ikke fortrudt.
Læs nyhed

Nye muligheder for HK-ansatte som kommunernes byggesagsbehandlere

20.03.2019
Kommunom

Med det nye bygningsreglement er det blevet endnu mere relevant som administrativ medarbejder at vende sin interesse mod byggesagsbehandling.

I det nye bygningsreglement er den tekniske del af en byggesag flyttet fra kommunerne til private. Det skaber en plads i byggesagsafdelingerne i kommunerne, som HK-ansatte kan tage – og kommunommodulet Fremtidens byggesagsmedarbejder kan hjælpe dem godt på vej til at udfylde denne plads.

Læs nyhed

Kontoruddannede i Norddjurs Kommune efteruddanner sig til nye kompetencer 

14.12.2018
Kommunom
Sådan har vi gjort for andre kunder
Tre af Norddjurs Kommunes medarbejdere bliver den 20. december færdiguddannet som kommunomer. Uddannelsen, som er på niveau med en akademisk uddannelse, vælger kommunen at satse på, fordi den giver medarbejderne mulighed for at udvikle deres kompetencer i takt med, at den offentlige sektors opgaver og ansvar flytter sig.
Læs nyhed

Styrk dine kompetencer som vejleder for kontorelever

08.11.2018
Kommunom
COK har netop udviklet et nyt modul målrettet dig, der er vejleder, skal til at være vejleder eller på anden måde er involveret i at udvikle gode uddannelsesforløb for kommunens eller regionens kontorelever. Her fortæller underviser Helle Ahrenkiel om baggrunden for modulet.
Læs nyhed