COVID 19
Du kan trygt deltage på kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Uformel leder? Skab resultater med din kommunikation

18.03.2016
Ledelse
DOL
Som uformel leder er du på mange måder bindeleddet mellem medarbejdere og ledelse. Og det kalder på helt særlige evner til at kommunikere og motivere.
Læs nyhed

Undersøgelse: Kommunal Ledelse 2015

18.12.2015
COK i medierne
Ledelse

COKs undersøgelse Kommunal Ledelse 2015 viser, at den enkelte leders placering i ledelseshierarkiet ude i landets 98 kommuner har afgørende betydning for, om en ledelsesopgave bliver opfattet som vigtig, udfordrende og tidskrævende. 

Læs nyhed

Sammen kan vi mere: Nyt samarbejde mellem COK og KLK

18.08.2020
Økonomi
Ledelse
Sammen kan vi mere. Derfor har COK og KLK indgået et partnerskab, så vi i fællesskab kan levere helstøbte løsninger til kommunerne - fra analyse til kompetenceløft.
Læs nyhed

KL og COK lancerer fælles kommunalt kompetenceprogram om digitale kompetencer

25.05.2020
Ledelse
Forvaltning
Digitalisering
Klar til næste skridt i den digitale tidsalder? Nyt kommunalt kompetenceprogram fra KL og COK med tilbud om viden, erfaringsudveksling og kompetenceudvikling til hele den kommunale organisation og til alle 98 kommuner. 
Læs nyhed

Fik diplom i Coronatiden

11.05.2020
Ledelse
Center for Offentlig Kompetenceudvikling har skiftet de fysiske undervisnings-lokaler ud med digitale rum. På den måde bliver 1.200 sikret deres undervisningsforløb. Blandt dem er børnehaveleder Pia Hald, der blev reddet på målstregen.
Læs nyhed

Ny Syntese for institutions- og afdelingsledere

28.01.2020
Ledelse
Ny syntese har inspireret kommunale ledere og direktioner til at skærpe blikket på både det store hvorfor og det lidt mere praktiske hvordan. Men udfordringen med at balancere konfliktende lederkrav er også aktuel blandt institutions- og afdelingsledere. Derfor inviterer COK og KLK til seminar for ledere og lederteams på niveau 3-5.
Læs nyhed

Fra grøn til garvet projektleder

23.01.2020
Proces og projekt
Ledelse
Som nyuddannet efterspurgte Sarah Kidmose Hansen værktøjer til at strukturere og strømline sine projekter. Men på Den Offentlige Projektlederuddannelse opdagede hun, at faste linjer er en illusion – i stedet fik hun viden og kompetencer, så hun kan legitimere sig over for både kollegaer og ledelse. I dag ser hun sig selv som en mere handlekraftig og analytisk projektleder.
Læs nyhed

Jeg har fået mere selvtillid som leder

12.09.2019
Ledelse
Selvtilliden er øget, hun har lært at positionere sig, og hun er blevet bedre til at sætte grænser. Nu er hun godt på vej mod at udkomme med sit personlige ledelsesgrundlag. Læs, hvad teamleder Karen Kjems Lyngvad fik ud af at deltage på Ny i Ledelse.
Læs nyhed

Man kan ikke lede en skole uden jura

22.05.2019
Ledelse
Skole
Som ny leder i folkeskolen kan det være svært at bevare overblikket – særligt når man kombinerer uprøvede fagområder med en hektisk arbejdsgang. COKs kursus for nye skoleledere har givet to ledere et bedre tag om jobbets juridiske rammer og styringsmæssige vilkår.
Læs nyhed

COK går ud af 2018 med et flot resultat

09.04.2019
Økonomi
Ledelse
Politik
Forvaltning
Med et overskud på knap 2 mio. kr. er COKs regnskab afsluttet og godkendt. COKs bestyrelse har valgt at anvende overskuddet på at udvikle nye uddannelsesforløb i samarbejde med landets kommuner. 
Læs nyhed