Uformel leder? Skab resultater med din kommunikation

18.03.2016
Ledelse
DOL
Som uformel leder er du på mange måder bindeleddet mellem medarbejdere og ledelse. Og det kalder på helt særlige evner til at kommunikere og motivere.
Læs nyhed

Undersøgelse: Kommunal Ledelse 2015

18.12.2015
COK i medierne
Ledelse

COKs undersøgelse Kommunal Ledelse 2015 viser, at den enkelte leders placering i ledelseshierarkiet ude i landets 98 kommuner har afgørende betydning for, om en ledelsesopgave bliver opfattet som vigtig, udfordrende og tidskrævende. 

Læs nyhed

Jeg har fået mere selvtillid som leder

12.09.2019
Ledelse
Selvtilliden er øget, hun har lært at positionere sig, og hun er blevet bedre til at sætte grænser. Nu er hun godt på vej mod at udkomme med sit personlige ledelsesgrundlag. Læs, hvad teamleder Karen Kjems Lyngvad fik ud af at deltage på Ny i Ledelse.
Læs nyhed

Man kan ikke lede en skole uden jura

22.05.2019
Ledelse
Skole
Som ny leder i folkeskolen kan det være svært at bevare overblikket – særligt når man kombinerer uprøvede fagområder med en hektisk arbejdsgang. COKs kursus for nye skoleledere har givet to ledere et bedre tag om jobbets juridiske rammer og styringsmæssige vilkår.
Læs nyhed

COK går ud af 2018 med et flot resultat

09.04.2019
Økonomi
Ledelse
Politik
Forvaltning
Med et overskud på knap 2 mio. kr. er COKs regnskab afsluttet og godkendt. COKs bestyrelse har valgt at anvende overskuddet på at udvikle nye uddannelsesforløb i samarbejde med landets kommuner. 
Læs nyhed

Ny i kommunal ledelse - Sådan får du fodfæste

25.01.2019
Ledelse
Tillykke med jobbet som ny kommunal leder. Alle øjne hviler på dig. Hvad kan du?, hvad vil du?, hvad står du for? og hvor vil du hen?
Læs nyhed

Danmarks første certificerede lederuddannelse i offentlig innovation

06.12.2018
Innovation
Ledelse
Center for Offentlig Innovation (COI) og COK er gået sammen om at udvikle Danmarks første certificerede uddannelse i offentlig innovationsledelse. Uddannelsen begynder til maj.
Læs nyhed

Faglig ledelse hjælper dagtilbudslov på vej

08.10.2018
Ledelse
Børn og unge
I anledning af den nye dagtilbudslovgivning har COK sat to dagtilbudsledere fra Frederiksberg Kommune i stævne. Hvad forventer de af den nye lov? Og hvilke udfordringer ser de i forbindelse med implementeringen
Læs nyhed

Lad filosofien forme dit personlige ledelsesgrundlag

02.07.2018
Ledelse
DOL
Som dygtig offentlig leder skal man ifølge Ledelseskommissionens rapport lykkes med at kombinere handlekraft, personlig indsigt og selvforståelse og samtidig forankre den personlige identitet i faglighed og organisatorisk indsigt. 
Læs nyhed

Seks gode råd til implementering af læringsplatform

20.06.2018
Skole
Ledelse
Rammesæt den digitale forandring, giv implementeringen tid og styrk teamsamarbejdet. Det er nogle af de råd, som projektleder Mads-Peter Galtt fra KL giver til de skoleledelser, der lige nu er i gang med at implementere læringsplatforme.
Læs nyhed