Målgruppe

Kommunale ledere og medarbejdere fra børne- og ungeområdet, voksenområdet, uddannelsessektoren og jobcenteret og andre sektorer, der arbejder med unge og voksne med nedsat funktionsevne og overgangen fra barn til voksen

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Afholdes som eksternatforløb. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart.
Gem som favorit

Styring af overgang fra barn til voksen

Erfaringer fra en del kommuner viser, at der er udfordringer med at få skabt en fælles faglig forståelse mellem børne- og ungeområdet, voksenområdet, uddannelsessektoren og jobcenteret omkring mål og fremtidsperspektiver for unge med nedsat funktionsevne. Det gør det vanskeligt at lykkes med at få hjulpet de unge godt i vej i voksenlivet.

Derfor vil COK, KLK og KL invitere dig til at tage din ledelseskollega med til en temadag, hvor I bliver inspireret og får mulighed for sammen at finde egne og fælles potentialer, som I kan dagsordensætte i egen kommune. Er dine kollegaer optaget til anden side, får du mulighed for drøftelser med andre.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er