Kommunal strategi og styring med effekt

COK byder velkommen til konferencen, hvor du kan høre om de nyeste erfaringer med effektbaserede strategier, datadreven ledelse samt økonomisk styring. 

Den 11. oktober 2018 på Hotel Koldingfjord

For at realisere sammenhængsreformens såvel som ledelseskommissionens visioner er der brug for klare mål og strategier for kommunens aktiviteter. Der skal skabes et fornyet fokus på den datadrevne kommune, og effekt skal være det centrale omdrejningspunkt for hele det danske velfærdssamfund.  

På konferencen Kommunal strategi og styring med effekt præsenterer vi de nyeste erfaringer med effektbaseret strategi, ledelse og styring i danske kommuner med udgangspunkt i bogen Strategi og styring med effekt (Djøf Forlag, 2018). Mød en række eksperter i strategi, ledelse og styring og hør deres erfaring fra danske kommuner.

Indlægsholderne har skrevet om deres egne erfaringer i bogen Strategi og styring med effekt (Djøf Forlag, 2018), som alle deltagerne får et eksemplar af på konferencen. Bogen præsenterer centrale og spændende erfaringer fra den offentlige sektor, og vi er stolte af at kunne præsentere et udvalg af dem her på konferencen.

Konferencen er organiseret i samarbejde med Per Nikolaj Bukh, der fungerer som ordstyrer, og som sammen med Karina Skovvang Christensen har udgivet bogen Strategi og styring med effekt (Djøf Forlag, 2018).

Målgruppe

Konferencen er for alle, der beskæftiger sig med strategi, ledelse og styring både centralt og decentralt. Det gælder både direktører, chefer og ledere såvel som medarbejdere i økonomi- og planlægningsafdelinger, udviklingskonsulenter mv.

Konferencen er især relevant for ledere, der vil deltage i udviklingen af en ny ledelses- og styringsmodel, der skaber decentrale frihedsgrader og nye rammer for fremtidens kommune. Ligeledes giver temadagen specialister med fokus på strategi, udvikling, styring, kvalitet og evaluering kompetencer til at deltage i den effektbaserede kommune.

 


Særtilbud til konferencedeltagere

Som deltager på konferencen Kommunal strategi og styring med effekt den 11. oktober 2018 har du mulighed for at deltage til stærkt reduceret pris på den særlige temadag om effektbaseret økonomistyring, der afholdes i forlængelse af konferencen på Hotel Koldingfjord. Temadagen er kun for konferencens deltagere, og vi vil sammen med professor Per Nikolaj Bukh dykke mere ned i udviklingen af effektbaserede økonomistyringsmodeller på de store kommunale serviceområder.

Temadagen er baseret på COKs åbne temadag Effektbaseret økonomistyring. Du vil på temadagen blive introduceret til, hvordan effektbaserede styringsmodeller udvikles, og du får fundamentet til at være i dialog med kolleger om modellernes opbygning.

Normalprisen for temadagen er 3.450 kr., men som deltager på konferencen kan du tilmelde dig temadagen den 12. oktober 2018 for kun 2.450 kr. Tilmelding til temadagen skal ske på mail: ami@cok.dk senest den 30. august 2018. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb. Temadagen afholdes ligeledes på Hotel Koldingfjord. I det omfang, at der ønskes overnatning, skal dette bestilles direkte hos Hotel Koldingfjord, og overnatning er for egen regning.