COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Strategisk Økonomistyring

Alle landets kommuner skal udvikle deres økonomistyringsmodeller for at skabe det størst mulige ledelsesrum. Der skal skabes maksimal effekt af de kommunale aktiviteter - og samtidig skal budgetterne holdes. COKs forløb Fremtidens Økonomistyring skaber rammerne for en integreret økonomisk styring med fokus på effekt og resultater og viser, hvordan økonomisk og effektbaseret styring går hånd i hånd.

Fremtidens økonomistyring: Design og udvikling af kommunens økonomiske styringsmodel

Lær økonomistyring af professor Per Nikolaj Bukh med dette specialiserede og praktisk anvendelige kursus i økonomistyring. Du får nyeste viden og hører centrale erfaringer fra danske kommuner.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 11.03 - 07.05.2021
Lokation Kolding

8-dages kursus i Fremtidens Økonomistyring

Med det intensive 8-dages kursus lægges fundamentet for udviklingen af fremtidens økonomistyring med fokus på at adressere nutidens ledelsesbehov i kommunerne. Kommuner over hele landet har allerede integreret fremtidens teknikker i styringsmodellerne og har udviklet nye måder at gennemføre effektiv og tillidsbaseret styring. Disse erfaringer indgår i Fremtidens Økonomistyring, som er det mest specialiserede kursus i design af kommunal økonomistyring, der findes i Danmark. Det intensive 8-dages kursus giver dig de nødvendige kompetencer til at udvikle nye styringsmodeller i din kommune Se video om forløbet her eller  tilmeld dig her

Temadag: Bliv ajourført om effektbaseret økonomistyring på én dag

COK afholder også en temadag om effektbaseret styring, hvor du på et enkelt dag kan få indsigt i, hvordan effektbaserede styringsmodeller kan skabe nye rammer for ledelse og ændre vilkårene for den økonomiske styring i kommunen. Hvis du har deltaget på Fremtidens Økonomistyring og gerne vil give dine kollegaer og chefer en hurtig introduktion til, hvad kurset Fremtidens Økonomistyring handler om, så tag dem med på temadagen. Læs mere her  

Skræddersyet økonomistyring

Endelig er der mulighed for at tilrettelægge forskellige former for kursus- og udviklingsforløb internt i egen kommune med udgangspunkt i indhold fra forløbet Fremtidens Økonomistyring. Per Nikolaj Bukh har i samarbejde med COK tilrettelagt sådanne kurser i flere kommuner, således at der i forbindelse med konkret udviklingsarbejde og rådgivning udvikles, testes og indføres nye styringsmodeller, der er skræddersyet til din kommunes konkrete styringsbehov. Læs mere her.

Vil du vide mere?