NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Strategisk Økonomistyring

I de kommende år vil vi fortsat få flere plejekrævende ældre og flere små børn i Danmark. Flere borgere får altså brug for offentlige velfærdsydelser, og det er med til at presse kommunernes budgetter.

Dermed ser vi et stærkt pres i forhold til at reducere udgifterne og skabe endnu bedre velfærd til gavn for borgerne. Udviklingen stiller bl.a. krav til økonomifunktionerne, som skal finde stadig nye, innovative og omkostningseffektive løsninger. 

Mange kommuner har allerede gode erfaringer, og de erfaringer har vi indarbejdet i Komponents kurser i kombination med den nyeste forskning og viden om økonomistyring. Det er afsættet for Komponents praksisnære kurser, som bl.a. omfatter:

Fremtidens økonomistyring: Design og udvikling af kommunens økonomiske styringsmodel

Praksisnært otte-dags kursus som klæder økonomikonsulenter på med kompetencer til at udvikle økonomiske styringsmodeller med fokus på værdiskabelse for borgerne – med professor Per Nikolaj Bukh.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 28.10 - 10.12.2021
Lokation Kolding

Økonomikonsulenten

Træn din konsulentfaglighed og få styrket dine processuelle og organisatoriske kompetencer inden for kommunikation, rådgivning og vejledning – 2x3 dages hands on-kursus for økonomikonsulenter.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 08.11 - 16.12.2021
Lokation Middelfart

Økonomistyring og controlling i praksis

På fire dage får du værktøjer og metoder til økonomistyring og controlling, der tilføjer værdi og bidrager med udviklingen af økonomistyringen og controllingen i din kommune.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 23.11 - 08.12.2021
Lokation Middelfart

Vil du vide mere?