NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Lær at bruge stærke lederfortællinger

Lær at inddrage stærke personlige fortællinger i formidling af dit budskab. Praktisk kursusdag med fokus på storytelling, autenticitet og følgeskab i dit ledelsesgrundlag.

Få dit budskab ud over rampen!

Få værktøjer til hvordan du, som leder bliver autentisk og kan skabe følgeskab, ved at inddrage stærke personlige historier (fortællinger) i formidling af et budskab, så du brænder igennem.

Hvis dit personlige ledelsesgrundlag skal spredes og forankres i organisationen, må du op på ølkassen. Dit personlige ledelsesgrundlag skal omsættes til stærke lederfortællinger, som bringer dig selv i spil som menneske og leder. Først når det sker, får ledelsesgrundlaget kraft og værdi for dig selv, dine medarbejdere og organisationen.

Men hvordan gør du?

Med storytelling – virkelige historier, som betyder noget for dig som menneske, og som kan omsættes til fænglsende og forandrende kommunikation, når de sættes ind i en strategisk sammenhæng.

På dette kursus lærer du at skabe dine egne personlige lederfortællinger, som du kan bruge fremadrettet i din kommunikation. Det er en praktisk orienteret kursusdag, hvor du både får ny viden og rykker på konkrete kommunikationsopgaver.

Du lærer bl.a. at:

  • At fange dit publikum
  • At bruge personlige historier til at skabe nærvær og autenticitet i din ledelseskommunikation
  • At bedrive bevidst og kompetent kommunikation
  • At skabe ”den gode historie”
  • At bruge ”den gode historie” som strategisk værktøj
  • At levere historien i tråd med dit budskab
  • At brænde igennem, når du er på.

Forud for kurset sender du dit personlige ledelsesgrundlag til underviseren, som med udgangspunkt heri vil lære dig, hvordan du kan bruge personlige historier til at aktivere relevante dele i dit ledelsesgrundlag.

På selve undervisningsdagen arbejder du med at bringe personlige lederfortællinger ind i 2-3 konkrete kommunikative opgaver.

Tilrettelæggelse

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og kursistpræsentation og feedback.

Undervisere/ Oplægsholdere

Bent Nørgaard er selvstændig konsulent med mangeårig konsulenterfaring inden for kommunikation og præsentationsteknik. Han er uddannet retoriker, besidder mere end 40 års erfaring som sceneinstruktør/dramatiker og har ledelseserfaring fra kommunale og statslige lederjobs.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til ledere og ledergrupper, hvor mundtlige præsentationer og oplæg indgår som et centralt element i udøvelsen af ledelsesprofessionen.

Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag