NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Få diplom på dine kompetencer

Er du ny leder i en daginstitution, eller har du for nylig ansat en ny afdelingsleder?

I kommunerne er der løbende nyansættelser af ledere i daginstitutionerne. Derfor er der også et fortsat behov for kompetenceudvikling, hvor den pædagogiske kvalitet er i fokus. Ledelse af den styrkede pædagogiske læreplan kalder på særlige kompetencer inden for bl.a. faglig ledelse og forandrings- og læringsledelse, som skal bidrage til udvikling af en stærk evalueringskultur. Derfor er der nu mulighed for, at du kan deltage på:

Faglig ledelse, evalueringskultur og kvalitetsudvikling i dagtilbud (5 ECTS) 

Få styrket dine ledelseskompetencer til at håndtere ledelsesfaglige og organisatoriske udfordringer i forbindelse med at udvikle og styrke det pædagogiske læringsmiljø.

Faglig ledelse, evalueringskultur og kvalitetsudvikling i dagtilbud (5 ECTS)

Få styrket dine lederkompetencer til at bedrive faglig ledelse af den pædagogiske læreplan.

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

DOL – Den Offentlige Lederuddannelse

I Komponent har vi gennemført mange læringsforløb og diplomforløb for dagtilbudsledere og faglige fyrtårne. Her har vi erfaret, at flere ledere efterspørger kompetencer til personaleledelse og ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser. Hvis det er genkendeligt for dig som leder, kunne det måske være interessant for dig at kigge nærmere på nogle af disse moduler på Den Offentlige Lederuddannelse på diplomniveau:

Vil du vide mere? Kontakt os i dag