NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Ledelsesrådgivning om strategisk kompetenceudvikling

Kurser gør det ikke alene. Rejsen mod en styrket recovery-orientering er en rejse, der kræver konstant ledelsesmæssig opmærksomhed og et helhedsorienteret blik på kompetenceudvikling.

Kompetenceudvikling skal forstås som et centralt element i den samlede faglige ledelsesopgave i det sociale tilbud – og skal derfor tænkes og angribes strategisk. I kursustilbuddet kan du finde forskellige muligheder for at styrke gevinsten af de kurser, medarbejderne deltager i. Det drejer sig om kortere kurser og længerevarende rådgivningsforløb, der har fokus på, hvordan uddannelsesaktiviteter kan føre til reel og relevant kompetenceudvikling.

Kursus: Ledelse af strategisk kompetenceudvikling

Der udbydes nye kurser i 2022?
Ved at gribe jeres kompetenceudvikling strategisk an, sikrer du, at de ressourcer, I bruger på kompetenceudvikling, reelt styrker jeres faglighed og kvalitet i samarbe

Se detaljer
Gem som favorit

Rådgivningsforløb: Få mest muligt ud af jeres kompetenceudvikling

Ved at gribe jeres kompetenceudvikling strategisk an, sikrer du, at de ressourcer, du bruger på kompetenceudvikling, reelt styrker jeres faglige praksis.

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

Et kursustilbud fra Socialstyrelsen

Kurserne indgår i Socialstyrelsens kursustilbud til socialpsykiatrien. Kursustilbuddet er en del af Socialstyrelsens samlede initiativ om styrket kvalitet i socialpsykiatrien og er baseret på den aktuelt bedste viden. Initiativet bidrager til at styrke den igangværende udvikling af socialpsykiatrien med fokus på recovery og rehabilitering for i sidste ende at styrke indsatsen over for mennesker med psykiske vanskeligheder. Se alle aktiviteter i kursustilbuddet her.

Spørgsmål til tilmelding eller bestilling?

Hvis du har spørgsmål til tilmelding eller de praktiske forhold vedr. f.eks. at hente et forløb hjem til arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte COKs koordinatorteam