Helhedsorienteret udvikling af et samlet skolevæsen

Hvis skoleledelsen skal lykkes med at skabe rammerne for styrket læring og trivsel for elever og medarbejdere og samtidig bidrage til at skabe sammenhængende læringsmiljøer for 0-18 årsområdet, kræver det Et ledelsesteam – og et samlet skolevæsen – der arbejder sammen som et professionelt læringsfællesskab.

Derfor arbejder COK med helhedsorienteret skoleudvikling. Det vil sige, at vi bidrager til at skabe sammenhæng mellem mål og indsatser på tværs af forvaltninger, skoler og ledelsesteams med inddragelse af medarbejdere – og med et fælles mål om at skabe bedre betingelser for elevernes læring og trivsel. Ved at gå helhedsorienteret til værks skaber vi et fælles grundlag for de forandringer, der er i gang, og vi sikrer samtidig, at der er fokus på forankring af den samlede indsats.

På disse sider kan du læse mere om COKs ydelser til det samlede skolevæsen. Du kan bl.a. se hvordan vi har hjulpet andre kommuner med kompetence- og kapacitetsopbygning, eller du kan læse om Program for læringsledelse, hvor 13 kommuner og mere end 10.000 ledere og medarbejdere deltager i et fire-årigt skoleudviklingsprojekt finansieret af A. P. Møller Fonden. Vi tilbyder også en række åbne kurser og aktiviteter for ledere og nøglemedarbejdere i skole og forvaltning – se kursuslisten eller klik her for at at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du seneste nyt om aktiviteter direkte i din indbakke.