NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Sammen kan vi mere: Nyt samarbejde mellem COK og KLK

Sammen kan vi mere. Derfor har COK og KLK indgået et partnerskab, så vi i fællesskab kan levere helstøbte løsninger til kommunerne - fra analyse til kompetenceløft.

I KLK har vi vores daglige gang i kommunerne, hvor vi rådgive i forhold til styring, kvalitetsudvikling, ledelse, rekruttering og organisering på de enkelte fagområder såvel som på tværs. Vi hjælper med at undersøge, hvordan de kommunale velfærdsløsninger kan blive bedre og mere effektive til gavn for både borgere og kommunernes økonomi. 

I COK arbejder vi med at oversætte udviklingsbehov til praksisnær kompetenceudvikling for kommunale politikere, ledere og medarbejdere. Det gør vi både gennem formelt kompetencegivende uddannelser, gennem kortere kurser og konferencer og ved at skræddersy læring og kompetenceudvikling sammen med kommunerne og i forlængelse af aktuelle strategier og udviklingsbehov. 

Ved at forene vores kompetencer kan vi tilbyde en unik pakke til kommunerne, hvor vi tænker opgaven hele vejen rundt fra udfordring til kompetenceudvikling.  

Jakob Hejlesen, teamleder i COK, siger: 

COK kombinerer faglig indsigt med stor ekspertise i at designe læring, der understøtter et fagligt eller organisatorisk udviklingsbehov og giver anledning til at etablere en ny og bedre praksis i kommunerne. KLK er stærke på det analytiske, mens COK ved, hvordan man flytter en organisation gennem læring og kompetenceudvikling. Det er to led i samme kæde, og derfor er det kun naturligt, at vi styrker samarbejdet. Vores mål er jo det samme: At styrke kommunerne.

Jan Henriksen, konsulentchef i KLK, siger:

I KLK. er vi vant til at rådgive og samarbejde med kommunerne, når de står over for en given udfordring. Via et unikt kendskab til den kommunale praksis og stærke kompetencer indenfor data, ledelse og organisering udvikler vi altid løsninger, vi kan implementere i praksis sammen med medarbejdere og ledere. Med COK får vi bedre mulighed for også at fokusere på den kompetenceudvikling, der sommetider skal til.
 

Vores varemærke er, at vi kan kombinere en dyb indsigt i økonomistyring, ledelses- og organisationsudvikling med dyb fagfaglig viden inden for de forskellige sektorområder. Det baner vejen for, at vi sammen med kommunerne kan udvikle løsninger, der kan implementeres i praksis. Jeg kan ikke forestille mig nogen, der vil være bedre til lige netop den opgave, end COK og KLK i fællesskab.

Kontakt teamleder i COK, Jakob Hejlesen på tlf. 8779 6330, eller konsulentchef i KLK, Jan Henriksen på tlf. 4086 8708, for yderligere kommentarer, eller hvis du vil vide mere om, hvordan COK og KLK kan hjælpe jer.