NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Samarbejdet mellem udvalgsformand og direktør

Skab et fælles ståsted om det fremtidige samarbejde med et seminar for udvalgsformand og direktør.

Indhold

Har I haft udskiftning på udvalgsformands- eller direktørposter? Vil I kickstarte samarbejdet?

På dette seminar skabes et fælles ståsted for det fremtidige samarbejde og I hører erfaringer og refleksioner fra andre kommuner.

Med udgangspunkt i eksempler fra praksis ser vi bl.a. nærmere på det tværgående samarbejde mellem udvalgene, samspillet mellem udvalg og kommunalbestyrelse, forholdet mellem politik og administration, samspillet med borgmester/kommunaldirektør, dynamikken under udvalgsmøderne, forholdet til eksterne samarbejdspartnere m.m.

Forløbene bliver hele tiden nytænkt og justeret i et tæt samarbejde med kommunerne, og netop nu arbejder vi med en model, der tager højde for, at mange direktører, som en konsekvens af de ”små” direktioner, betjener flere udvalgsformænd.

Målgruppe

Udvalgsformænd og direktører.

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning samt overnatning. Prisen er pr. person. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag