COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Regional temadag om arbejdet omkring gravide kvinder med et forbrug af alkohol og/eller andre rusmidler

Sundhedsstyrelsen og de regionale familieambulatorier inviterer til årlige temadage om arbejdet omkring gravide kvinder med et forbrug af alkohol og/eller andre rusmidler.

Indhold

På temadagen vil du få mulighed for at møde dine kolleger i de øvrige kommuner i regionen samt lederne i det regionale familieambulatorium – i en ramme, hvor samarbejdet mellem kommune og region samt viden om området vil være omdrejningspunkterne.

Programmerne for temadagene varierer mellem de forskellige regioner. Vælg korrekt region i rulleboksen til højre og se programmet i bunden af denne side.

Til alle temadage får du kendskab til den nye og styrkede lovgivning i forhold til indsatsen for gravide kvinder med betydelige alkohol- og stofproblemer, som har behov for døgnbehandling.

Der bliver afholdt én temadag for hver region i 2017, 2018 og 2019. Temadagene skal fungere som led i en kontinuerlig opfølgning på dette samarbejde, hvor konkret viden bliver sat i spil, og hvor regionale og kommunale samarbejdspartnere får mulighed for at styrke samarbejdsrelationerne, få ny viden om indsatsen og sammen fokusere på dette tværsektorielle område.

Målgruppe

Ledere og medarbejdere i regionalt familieambulatorium, kommunale alkohol- og stofbehandlingsinstitutioner, kommunernes B&U- samt voksenforvaltninger, sundhedsplejen, herberger, væresteder og andre relevante regionale og kommunale samarbejdspartnere.

Samarbejdspartner
Sundhedsstyrelsen
Deltagelse er gratis. Temadagene er finansieret af Sundhedsstyrelsen.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er