NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Prøv caseplay og bliv klogere på konflikthåndtering

Konflikter er en uundgåelig del af vores arbejdsliv i kommunen eller i regionen. Når konflikter får lov til at eskalere, får det negative konsekvenser for de involverede. Det suger vores energi, gør os udmattede og stressede. Derfor er det afgørende, at vi som mennesker lærer at forebygge konflikter – og her er caseplay-metoden et unikt redskab, som giver mulighed for at sætte handling på de teoretiske begreber og kommunikative værktøjer.

Konfliktforebyggelse handler ikke om at undgå konflikter i det hele taget, men om at undgå, at en konflikt eskalerer og får et negativt udfald for de involverede. På dette kursus bliver du klogere på, hvordan konflikter kan ses som et livsvilkår, som det er muligt at blive klogere på og forholde sig konstruktivt til – også i din hverdag som medarbejder eller leder i kommunen eller fx på hospitalet.

Konfliktforebyggelse er en vigtig kompetence, som du også kan tilegne dig. Formålet med Komponents forløb er at lære dig at forebygge konflikter, så du ved egen hjælp kan styre fremtidige konfliktsituationer i den retning, du ønsker.

Hvad tager du med fra kurset?

  • Du vil få en øget bevidsthed om, hvad der er på spil i de typer af konflikter, som du møder i det daglige
  • Du vil få indsigt i egne personlige og faglige reaktions- og handlemønstre
  • Du vil få konkrete kommunikative værktøjer
  • Du vil få en øget bevidsthed om dit eget og andres kropssprog.

Alt i alt vil du opleve at få et større handlingsrepertoire i mødet med konflikter. Og en større tryghed ved at vide, hvilke konkrete redskaber du kan anvende, hvis du oplever en konflikt.

Se underviseren fortælle om kurset

Kursus i konflikthåndtering med Caseplay

Et konflikthåndteringskursus du husker fordi du:
-får konkrete værktøjer som du kan anvende i praksis med det samme
-får skræddersyet læring
-får det sjovt og reflekterer over dig selv på samme tid

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 11.11.2021
Lokation Odense

Kontakt