Målgruppe

Kurset er for dig,
der vil blive bedre til at holde oplæg og præsentere budskaber.

Du arbejder eksempelvis som:
adm. medarbejder, sagsbehandler, konsulent, projektleder eller teamleder

Samarbejdspartner
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads.
Gem som favorit

Præsentationsteknik - få dine budskaber frem

På kurset kommer vi omkring den grundlæggende præsentationsteknik. Du får tips og tricks til, hvordan du fanger folks opmærksomhed, får dine budskaber igennem og fremstår tillidsvækkende.

Få dine budskaber frem
Hvordan fanger du folks opmærksomhed, fastholder den og opbygger tillid?
På kurset får du redskaber, der fungerer både i det personlige møde og i større forsamlinger. Vi kommer ud på gulvet og øver os i at tale til et publikum, hvor du bruger din fremtoning og stemmeføring til at engagere og fastholde dine tilhørere.

På kurset lærer du:

  • Sådan arbejder du modtagerorienteret med dine budskaber
  • Sådan opbygger du budskaber, dine tilhørere husker
  • Fremførelsen af en mundtlig præsentation helt fra start: Gode råd og tricks til fremførelsen
  • Tag scenen og gør det med enkle værktøjer til en god oplevelse
  • Struktur og vinkel på det, du gerne vil fortælle

Kurset er til dig der har fremlæggelse på møder og i større forsamlinger, og som gerne vil være lidt mere sikker i din fremtoning. Få indsigt i, hvordan du får dine budskaber bedre frem, vækker tillid og med få tips og tricks kan fastholde og engagere dine tilhørere.

Indhold

Undervisningen er praksisorienteret og tager afsæt i din hverdag. Vi kommer ud på gulvet og øver os i at bruge fremtoning og stemmeføring til at fastholde tilhørerne.

Underviser
Trine Nebel er adjunkt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun arbejder med fokus på mundtlig formidling, taler, troværdig kommunikation og branding via tillid. Trine er uddannet MA i retorik, diplom i kommunikation, voksenunderviser og forfatter til flere bøger.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er