Personalepolitisk dag 2019

OHRC logo

 

Foreningen af Offentlige HR Chefer, OHRC og COK inviterer for tredje gang til en faglig HR-dag med personalepolitiske temaer i højsædet. Personalepolitisk Dag er målrettet de HR-chefer og konsulenter, som både strategisk og driftsmæssigt sikrer kommuners og regioners håndtering af HR-opgaverne.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger til en inspirerende dag i Kolding, hvor vi sætter fokus på ny forskning og nye tendenser på HR-området.

Comwell Kolding den 30. januar 2019

Flere af konferencens temaer er sat på dagsordenen som følge af HR-chefernes svar til den årlige HR-survey, som COK gennemfører i samarbejde med OHRC. Derfor sætter vi i år blandt andet fokus på tværgående samarbejde, digitaliseringen og dens konsekvenser samt det personlige lederskab.

På konferencen kan du blandt andet opleve Henning Jørgensen, professor ved Center for Arbejdsmarkedsforskning på Aalborg Universitet som sætter fokus på det tværfaglige samarbejder med begrebet 'koblingskompetencer'. 

Du kan også møde Mette Vestager, ledelsesrådgiver og coach - og forfatter til en af de bedst anmeldte erhvervsbøger i 2017: 'Eksistentiel Ledelse: En guide til personligt lederskab'. Og det er da netop også 'eksistentiel ledelse', som en måde at styrke sit personlige lederskab på, Mette vil gøre os klogere på konferencen. 

Du kan læse HR-surveyen 2018 her

Vi håber med dette program at appellere til både direktører, HR-/personalechefer og konsulenter, der har interesse for eller daglig berøring med HR og/eller personale- og organisationsudvikling i bredeste forstand.

Vi arbejder på at færdiggøre programmet. Men du kan allerede nu forhåndstilmelde dig Personalepolitisk Dag 2019, så du sikrer dig en plads på årets faglige HR-konference.