Målgruppe

Mødet er henvendt til dig, som er decentral eller central kommunal leder – eller sågar leder uden formel personaleansvar, hvor kommunikation er én af de eneste ’ledelsesstrege’ at spille på.

Vores Pop-Op møde er gratis, men tilmeld dig gerne, så vi laver nok kaffe!
Gem som favorit

Pop-op møde: Når ledelse er kommunikation – i dag og i år 2030 …

GRATIS POP-OP MØDE I COK HERLEV MED LEIF PJETURSSON

COK og forfatteren til bogen Når ledelse er kommunikation - er gået sammen et Pop-Op-møde, som giver dig indblik i, hvordan du styrker din personlige ledelseskommunikation inden for en række væsentlige ledelsestemaer i det kommunale lederskab – nu og i fremtiden.

Når ledelse er kommunikation, handler om den kommunale leders kommunikative kompetencer og evnen til at kommunikere og skabe optimale kommunikationsprocesser. Ved bedre kommunikation kan du - som kommunal leder - opnå endnu bedre resultater og skabe et miljø, hvor arbejdsglæde fører til større effektivitet.

Men det handler ikke kun om, at lederen akademisk skal blive klogere på kommunikation. Det er ikke nok at få en stor hjerne. Der skal krop til. Så du skal som leder ændre din kommunikation i hverdagen, så folk omkring dig mærker en forskel til det bedre.

Kom og hør mere – og mere om bogen Når kommunikation er ledelse, som nu er kommet i tredje udgave. Når ledelse er kommunikation - version 3.0 er en opdaterede og gennemrevideret udgave af klassikeren, der udkom første gang i 2005.

Mødet er henvendt til dig, som er decentral eller central kommunal leder – eller sågar leder uden formel personaleansvar, hvor kommunikation er én af de eneste ’ledelsesstrege’ at spille på.

På Pop-Up-mødet kommer vi omkring følgende temaer:

  • Kommunikationen mellem øvre ledelse og mellemledernes kommunikation
  • Kommunikationen i de mange snitflader mellem siloer, enheder, fagprofessioner, projekter og borgerteam
  • Forskellige kommunikative kompetencer og manglende selvindsigt i egen kommunikation
  • Kommunikation i den nye organisation: Det grænseløse fællesskab i den bæredygtige organisation

Selvom du selvfølgelig allerede i dag arbejder bevidst med din kommunikation, vil du gå hjem med en skærpet forståelse af kommunikativ ledelse – nu og i fremtiden.

Kom og mød os!

Undervisere/ Oplægsholdere

Til vores Pop op-møde vil du møde forfatteren Leif Pjetursson, som er ledelseskonsulent og underviser i det kommunale Danmark. Han har stor erfaring med personlig udvikling af ledere og ledergrupper, strategisk kommunikation, forandringsledelse, udvikling af lederens forskellige medarbejdersamtaler og udvikling af team og afdelinger. Han har varetaget flere forskellige lederstillinger, og er desuden medforfatter til bøgerne Ind i ledelse (2014) og Modtageren som medproducent (2002).

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er