NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Politikeren og mikrofonen

Få dit budskab ud!

Indhold

Uanset om det er kommunalbestyrelsens seneste succes, eller du skal stå på mål for udvalgets trælse sag, kan mødet med mikrofonen give sved på overlæben. På dette kursus lærer du, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer foran mikrofonen. Og ord er ikke alt! Du lærer også om kropssprog og stemmeføring, så du kan føle dig godt tilpas foran mikrofonen – og evt. kameraet.

Kurset er et intensivt forløb, hvor du sammen med andre politikere får lov til at prøve dig selv af foran en erfaren journalist. Der tages udgangspunkt i jeres egne, virkelige historier - både de gode og de mindre behagelige. Ud over sparringen og feedback på selve kurset, får du efter kurset opsamlende gode råd, som du kan bruge i mødet med journalisterne.

Kursets forudsætninger

  • Kurset er praktisk træning, som forudsætter din aktive deltagelse.
  • Træningen vil af pædagogiske grunde ske som interview til TV, men er ligeså relevant, når du skal i lokalradioen og lignende.
  • Af hensyn til forberedelsen skal du inden kurset sende kursusledelsen to af dine historier (den gode og den trælse), som du selv har oplevet - eller forventer at skulle levere i den kommende tid.

OBS!

På grund af kursets udformning med meget praktisk træning og feedback er der yderst begrænsede pladser på kurset (max 10).

På kurset møder du:

Søren Egert

, uddannet på Berlingske i 1980, herefter Københavns Radio og fra 1982 til 2006 interviewer på Radioavisen med stofområder som arbejdsmarked, erhverv, politik, landbrug, detailhandel og finans.
Selvstændig kommunikationsvirksomhed siden 2007 med bl.a. træning i, hvordan man bedst forbereder og gennemfører interviews til diverse medier, ikke mindst de elektroniske.

Torben Jetsmark

, Uddannet skuespiller på Det Kgl. teaters elevskole. Skuespiller samme sted. Teaterleder og sceneinstruktør i flere omgange. Underviser ved bl.a. lærerhøjskolen og Københavns Universitet.
Partner i konsulentfirmaet Passe- Partout, der udbød designet sprogundervisning, kulturforståelse, nonverbal kommunikation, imageskabelse og retorik. Lærebogsforfatter og dramaturg: Har fået udgivet 15 lære/håndbøger bl.a.” Sig det så det ses” (Gyldendal).

Målgruppe

Målgruppe: Primært borgmestre og udvalgsformænd – men også øvrige kommunalpolitikere der ofte er i medierne og kunne bruge medietræning.

Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag