NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Tilbud til kommunalpolitikere

Hvis Danmark for alvor skal finde nye løsninger på de udfordringer, der præger vores velfærdssamfund, har vi behov for politisk lederskab.

På disse sider kan du læse om vores tilbud til kommunalpolitikere, udvalgsformænd, borgmestre og kommunens administrative ledelse. Du vil se en række klassikere som f.eks. vores populære makkerpar-seminarer, og du kan finde helt nye tilbud som f.eks. vores Kattegatkonference for nyvalgte kommunalpolitikere.

Politikerakademiet tilbyder også en række skræddersyede ydelser, som sætter fokus på politisk ledelse og udvikling af det lokale demokrati. Her finder du eksempler på forløb, som italesætter jeres udfordringer og bidrager med veje til at skabe nye løsninger.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et forløb for dele af eller hele den samlede politiske og administrative ledelse - eller måske for et netværk af samarbejdende kommuner.

Aktiviteter for kommunalpolitikere
Her finder du Komponents tilbud til kommunalpolitikere, udvalgsformænd og borgmestre. Du finder både klassikere som f.eks. udvalgsformanden og direktøren og helt nye tilbud om aktuelle temaer og relevante værktøjer.
Kommunalpolitik for ikke-politikere
Her finder du Komponents tilbud til kommunale ledere og medarbejdere, der arbejder med kommunalpolitik, f.eks. borgmester- og direktionssekretærer og medarbejdere, der udøver politisk betjening.

Vil du vide mere?