COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Varde: E-læring og praksiskursus skal sikre fælles viden og fagligt sprog

14.01.2021
Socialstyrelsen
Når medarbejderne i Varde Kommunes socialpsykiatri starter på praksiskursus om borgerens udvikling og progression, er de allerede godt i gang med at etablere et fælles vidensgrundlag og et fælles fagligt sprog. Alle deltagere har forberedt sig til kurset med gratis e-læringsforløb fra Socialstyrelsen. Et tiltag, der ifølge Birthe Jensen skaber balance og et fælles udgangspunkt, der i sidste ende gavner borgeren.  
Læs nyhed

Ny webinarrække fra KL sætter fokus på den sunde kultur på ældreområdet

11.01.2021
Social, sundhed, beskæftigelse
Nyheder fra COK
KL har i samarbejde med psykolog Dorthe Birkmose sat fokus på forebyggelse af faglig forråelse på ældreområdet gennem en webinarrække, som faciliteres af COK og KLK. I forlængelse af webinarerne udbyder KLK og COK en række skræddersyede forløb, hvor I kan arbejde videre med at udvikle og sikre en sund kultur på pleje- og omsorgsområdet.
Læs nyhed

Vil du lære nyt i 2021? Sådan får du din leder med på idéen

11.01.2021
Tips til din læring
Skal 2021 være året, hvor du endelig kommer afsted på det kursus eller den uddannelse, du drømmer om? Så sørg for at være godt forberedt, når du skal sælge idéen til din leder. Vi guider dig igennem et par af de vigtigste overvejelser her.
Læs nyhed

God skoleudvikling - hvad skal der til?

11.01.2021
Skole og dagtilbud
Værktøjer og guides
Indsatsen skal være skræddersyet til den enkelte kommune, være baseret på data og ske i tæt samspil med praksis. Program for Læringsledelse har kørt på 240 skoler i 13 kommuner over fem år, nu giver COKs chefkonsulent i projektet i en artikel i Kommunen otte konkrete bud på, hvad programmet har lært os.
Læs nyhed

Borgernes liv og drømme i handleplaner

10.01.2021
Social, sundhed, beskæftigelse
Vil I også have nye input til, hvordan I sammen med borgerne kan udarbejde handleplaner, der tager udgangspunkt i borgerens forudsætninger, liv og drømme? Så lad jer inspirere af erfaringerne fra København, Randers, Aarhus og Aalborg kommuner, der er samlet i et nyt inspirationshæfte.
Læs nyhed

Tre gratis e-læringsforløb til socialpsykiatrien

09.01.2021
Socialstyrelsen
Socialstyrelsen lancerer nu tre e-læringsforløb, som tilbyder ledere og medarbejdere konkret viden om recoveryorienteret rehabilitering, borgerens udvikling og progression og uddannelse og beskæftigelse:
Læs nyhed

Ni artikler om effektbaseret økonomistyring

08.01.2021
Økonomi
Den effektbaserede økonomistyring vinder frem i mange kommuner. Vil du styrke din viden om det stærke redskab i kommunens økonomiske værktøjskasse, har vi samlet en række artikler til dig om emnet. Alle artiklerne er skrevet af professor i økonomistyring, Per Nikolaj Bukh, som igennem flere år har stået i spidsen for COKs mange kursustilbud på området.
Læs nyhed

Få styr på dine skeptikere, gidsler og grå eminencer

05.01.2021
Arbejder du med projekter, kender du helt sikkert begrebet interessentanalyse. Men hvad er det nu lige med de interessenter, og hvordan er det nu, at du skaber dig et overblik over dem og deres indvirkning på dit projekt? Vores chefkonsulent Lasse Karlberg giver dig svaret her.
Læs nyhed

Covid-19: Information om kurser, uddannelser og konferencer

30.12.2020
Nyheder fra COK

Stort set alle COKs kurser, uddannelser og øvrige aktiviteter er omlagt til onlineforløb i øjeblikket på på grund af corona-situationen. Det får du direkte besked om via mail.

Hvis du undtagelsesvis skal deltage i en aktivitet, som bliver afholdt fysisk, kan du trygt deltage. Både i COKs egne lokaler og på de undervisnings- og konferencesteder, vi benytter, følger vi sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne nøje, og vi har bl.a. iværksat følgende initiativer: 

Læs nyhed

Styrket dialog giver Thisted topkarakter hos erhvervslivet

22.12.2020
Thisted Kommune er rykket fra bund til top på listen over erhvervsvenlige kommuner på bare fem år. Det skyldes et ambitiøst udviklingsprojekt, som lærte medarbejderne at fokusere på dialog, service og sparring.
Læs nyhed