COK har ansat ny leder til kommunikation og markedsføring

06.08.2020
Charlotte Konow, tidligere kommunikationschef i VIVE, skal styrke formidlingen af COKs viden til ledere og medarbejdere i kommuner og regioner og være med til at fastholde centrets rolle som en stærk læringspartner for kommunerne.
Læs nyhed

Du kan trygt deltage på kursus hos COK

06.08.2020

Du kan trygt tage på kursus i COKs lokaler. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne og har bl.a. iværksat følgende initiativer: 

Læs nyhed

Stærk uddannelse og styrket transfer gennem tæt samarbejde

10.06.2020
Et flerårigt samarbejde mellem en intern og en ekstern konsulent styrker både udbredelsen af proceskompetencer og transfer mellem teori og praksis hos Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune. Og det langvarige samarbejde har flere fordele.
Læs nyhed

KL og COK lancerer fælles kommunalt kompetenceprogram om digitale kompetencer

25.05.2020
Ledelse
Forvaltning
Digitalisering
Klar til næste skridt i den digitale tidsalder? Nyt kommunalt kompetenceprogram fra KL og COK med tilbud om viden, erfaringsudveksling og kompetenceudvikling til hele den kommunale organisation og til alle 98 kommuner. 
Læs nyhed

Pressemeddelelse: Ny områdechef i COK

15.05.2020
COK har ansat Christina Nüssler som områdechef i Aarhus fra 1. august. 
Læs nyhed

Fik diplom i Coronatiden

11.05.2020
Ledelse
Center for Offentlig Kompetenceudvikling har skiftet de fysiske undervisnings-lokaler ud med digitale rum. På den måde bliver 1.200 sikret deres undervisningsforløb. Blandt dem er børnehaveleder Pia Hald, der blev reddet på målstregen.
Læs nyhed

En praksisnær projektlederuddannelse til dit kommunale arbejdsliv

30.04.2020
En af ambitionerne med Den Offentlige Projektlederuddannelse® er at koble sig tæt på deltagernes egen praksis, og den ambition bliver opfyldt, hvis man skal tro en af deltagerne fra et af efterårets rekvirerede hold.
Læs nyhed

Økonomi er et sæt briller, du tager på

27.04.2020
Økonomi er mere end tal og kolonner. Det er en måde at anskue verden på, som hjælper dig til at prioritere og gøre mere af det, der skaber værdi. Og som kommunal leder forventes det, at du har styr på din økonomi – også selvom din faglighed er en helt anden.
Læs nyhed

COK går online

23.04.2020
I løbet af coronakrisens første uger har COK omlagt store dele af sine undervisningstilbud til online-aktiviteter. På nuværende tidspunkt bliver godt 1.200 kommunom- og DOL-studerende undervist online.
Læs nyhed

I Halsnæs samarbejder jobcenter og sundhedsafdeling om borgernes trivsel og sundhed

08.03.2020
Beskæftigelse
Jobcenteret kender målgruppen, og Sundhedsafdelingen har tilbuddet. Derfor henviser jobcentermedarbejdere i Halsnæs Kommune sårbare borgere til afklarende sundhedssamtaler. Trods indledende bekymringer er samarbejdet en succes. 56 borgere er henvist til afklarende sundhedssamtaler, og effekterne af projekt Trivsel og Sundhed begynder at vise sig hos borgerne.
Læs nyhed