Du kan trygt deltage på kursus hos COK

28.05.2020
Mange forløb gennemføres fortsat online – men vi er glade for, at vi nu kan byde kursister velkommen i vores egne kursuslokaler. Du har fået en mail fra os, hvis din aktivitet fremover bliver afholdt med fysisk tilstedeværelse.
Læs nyhed

KL og COK lancerer fælles kommunalt kompetenceprogram om digitale kompetencer

25.05.2020
Ledelse
Forvaltning
Digitalisering
Klar til næste skridt i den digitale tidsalder? Nyt kommunalt kompetenceprogram fra KL og COK med tilbud om viden, erfaringsudveksling og kompetenceudvikling til hele den kommunale organisation og til alle 98 kommuner. 
Læs nyhed

Pressemeddelelse: Ny områdechef i COK

15.05.2020
COK har ansat Christina Nüssler som områdechef i Aarhus fra 1. august. 
Læs nyhed

Fik diplom i Coronatiden

11.05.2020
Ledelse
Center for Offentlig Kompetenceudvikling har skiftet de fysiske undervisnings-lokaler ud med digitale rum. På den måde bliver 1.200 sikret deres undervisningsforløb. Blandt dem er børnehaveleder Pia Hald, der blev reddet på målstregen.
Læs nyhed

En praksisnær projektlederuddannelse til dit kommunale arbejdsliv

30.04.2020
En af ambitionerne med Den Offentlige Projektlederuddannelse® er at koble sig tæt på deltagernes egen praksis, og den ambition bliver opfyldt, hvis man skal tro en af deltagerne fra et af efterårets rekvirerede hold.
Læs nyhed

Økonomi er et sæt briller, du tager på

27.04.2020
Økonomi er mere end tal og kolonner. Det er en måde at anskue verden på, som hjælper dig til at prioritere og gøre mere af det, der skaber værdi. Og som kommunal leder forventes det, at du har styr på din økonomi – også selvom din faglighed er en helt anden.
Læs nyhed

COK går online

23.04.2020
I løbet af coronakrisens første uger har COK omlagt store dele af sine undervisningstilbud til online-aktiviteter. På nuværende tidspunkt bliver godt 1.200 kommunom- og DOL-studerende undervist online.
Læs nyhed

I Halsnæs samarbejder jobcenter og sundhedsafdeling om borgernes trivsel og sundhed

08.03.2020
Beskæftigelse
Jobcenteret kender målgruppen, og Sundhedsafdelingen har tilbuddet. Derfor henviser jobcentermedarbejdere i Halsnæs Kommune sårbare borgere til afklarende sundhedssamtaler. Trods indledende bekymringer er samarbejdet en succes. 56 borgere er henvist til afklarende sundhedssamtaler, og effekterne af projekt Trivsel og Sundhed begynder at vise sig hos borgerne.
Læs nyhed

En praksisnær indgang til fremtidens økonomistyring

05.03.2020

Anvendelsesorienteret, forskningsbaseret og direkte koblet til virkeligheden ude i kommunerne. Det er nogle af de ord, der ifølge en tidligere deltager og en af kursets oplægsholdere kendetegner COKs intense otte dages forløb om fremtidens økonomistyring. Her kan du blive klogere på det populære forløb og på, om det måske er noget for dig, din afdeling og din kommune.

Læs nyhed

Nyt samarbejde styrker det tværgående arbejde i kommunerne

05.03.2020
Innovation
Procesledelse
Joint Action Analytics og COK har netop indgået et nyt strategisk samarbejde, der skal bidrage til at styrke det tværgående arbejde i de danske kommuner – og de første erfaringer er allerede i hus.
Læs nyhed