Ingen fysisk undervisning t.o.m. 13. april 2020

24.03.2020

Efter statsministerens pressemøde den 23. marts kl. 15.00 afholder COK ikke undervisning på fysiske lokationer t.o.m. 13. april 2020.
 
Vi er i gang med at skabe overblik over situationen. Du modtager hurtigst muligt en mail fra os, hvis du er tilmeldt en aktivitet, der skulle have været afholdt i ovenstående periode.
 
Vi arbejder på at gennemføre flere af vores forløb som onlineundervisning. Hvis dit forløb genoptages online, hører du fra os på mail eller via mitCOK.
 
Tak for din forståelse og tålmodighed.

Læs nyhed

I Halsnæs samarbejder jobcenter og sundhedsafdeling om borgernes trivsel og sundhed

08.03.2020
Beskæftigelse
Jobcenteret kender målgruppen, og Sundhedsafdelingen har tilbuddet. Derfor henviser jobcentermedarbejdere i Halsnæs Kommune sårbare borgere til afklarende sundhedssamtaler. Trods indledende bekymringer er samarbejdet en succes. 56 borgere er henvist til afklarende sundhedssamtaler, og effekterne af projekt Trivsel og Sundhed begynder at vise sig hos borgerne.
Læs nyhed

En praksisnær indgang til fremtidens økonomistyring

05.03.2020

Anvendelsesorienteret, forskningsbaseret og direkte koblet til virkeligheden ude i kommunerne. Det er nogle af de ord, der ifølge en tidligere deltager og en af kursets oplægsholdere kendetegner COKs intense otte dages forløb om fremtidens økonomistyring. Her kan du blive klogere på det populære forløb og på, om det måske er noget for dig, din afdeling og din kommune.

Læs nyhed

Nyt samarbejde styrker det tværgående arbejde i kommunerne

05.03.2020
Innovation
Procesledelse
Joint Action Analytics og COK har netop indgået et nyt strategisk samarbejde, der skal bidrage til at styrke det tværgående arbejde i de danske kommuner – og de første erfaringer er allerede i hus.
Læs nyhed

God kommunikation og korrekte afgørelser er hinandens forudsætninger

24.02.2020
Forvaltning
Kender du det – at sidde ved tastaturet for at skrive en afgørelse og komme i tvivl: Behøver du skrive hele paragraffens ordlyd? Og hvad med sproget – hvor formelt eller venligt må du egentlig skrive? Kom på kursus hos to erfarne kapaciteter og bliv tryg ved både juraen og sproget. 
Læs nyhed

Ny Syntese for institutions- og afdelingsledere

28.01.2020
Ledelse
Ny syntese har inspireret kommunale ledere og direktioner til at skærpe blikket på både det store hvorfor og det lidt mere praktiske hvordan. Men udfordringen med at balancere konfliktende lederkrav er også aktuel blandt institutions- og afdelingsledere. Derfor inviterer COK og KLK til seminar for ledere og lederteams på niveau 3-5.
Læs nyhed

Fra grøn til garvet projektleder

23.01.2020
Proces og projekt
Ledelse
Som nyuddannet efterspurgte Sarah Kidmose Hansen værktøjer til at strukturere og strømline sine projekter. Men på Den Offentlige Projektlederuddannelse opdagede hun, at faste linjer er en illusion – i stedet fik hun viden og kompetencer, så hun kan legitimere sig over for både kollegaer og ledelse. I dag ser hun sig selv som en mere handlekraftig og analytisk projektleder.
Læs nyhed

Vi søger undervisere til Sundhedskommunomuddannelsen

15.01.2020
Vil du være med til at sikre medarbejderne i sundhedsvæsenet de rette kompetencer?  
Læs nyhed

Nu er vi enige om, hvordan vi forstår og rådgiver om GDPR

14.01.2020
Fælles sprog, en masse ny viden og øget bevidsthed om sin egen rolle som kommunal DPO. Det var udbyttet for Jette Rask, da hun i september 2019 deltog på Den Offentlige DPO-uddannelse hos COK sammen med sin chef og to kollegaer. Undervisernes evne til at tale GDPR ind i en kommunal kontekst er årsagen til, at hun anbefaler kurset til alle, der arbejder med databeskyttelse i kommunen.
Læs nyhed

Nu bliver dit kursusbevis digitalt

07.01.2020
Nu bliver det nemmere at synliggøre dine nye kompetencer. Hos COK får du et digitalt kursusbevis, når du har gennemført et forløb, og det er både sikkert, nemt og et plus for din faglige profil. På kompetencegivende uddannelser får du diplom fra efteråret 2020.
Læs nyhed