Jeg har fået mere selvtillid som leder

12.09.2019
Ledelse
Selvtilliden er øget, hun har lært at positionere sig, og hun er blevet bedre til at sætte grænser. Nu er hun godt på vej mod at udkomme med sit personlige ledelsesgrundlag. Læs, hvad teamleder Karen Kjems Lyngvad fik ud af at deltage på Ny i Ledelse.
Læs nyhed

Lær at føre konstruktive samtaler med unge – helt uden løftede pegefingre

09.09.2019
Beskæftigelse
Børn og unge
Beskæftigelse
Skole og a
Der er ikke noget værre end en fordømmende voksen. Især ikke, hvis man som ung er udfordret på f.eks. livet, jobsituationen eller sit forhold til rusmidler og har brug for hjælp.
Læs nyhed

COK og GBC uddanner kommunerne i bæredygtigt byggeri

14.08.2019
Teknik og miljø
COK og Green Building Council Denmark (GBC) udbreder viden og erfaringer med bæredygtigt byggeri med endagskurser for kommunale bygherrer.
Læs nyhed

Her er de fire nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen

09.08.2019
Innovation
Et forløb målrettet børn og unge med psykiske udfordringer. Et projekt, der sætter fokus på datademokrati. Et fremtidsværksted for udskolingsbørn. Og et beslutningsstøtteværktøj, som fremmer dialogen mellem kræftpatienter og klinikere. De fire innovationer er nomineret til NYT SAMMEN BEDRE-prisen.
Læs nyhed

Gratis gå hjem-møde fra COK og FIU-ligestilling: Kvinder med etnisk minoritetsbaggrund i job

08.08.2019
Beskæftigelse
COK og FIU-ligestilling inviterer: Hør de seneste kommunale og internationale erfaringer med tiltag, der får kvinder med etnisk minoritetsbaggrund i job.
Læs nyhed

Skolesekretær: Som lille faggruppe er videndeling ekstra vigtigt

04.06.2019
Skole
Børn og unge
Forvaltning
Skolesekretærens faglige og personlige udvikling er på dagsordenen, og der er masser af tid til videndeling. Det er ekstra vigtigt, når man er en lille faggruppe, mener Louise Hedegård Jørgensen, som for sjette gang har tilmeldt sig Folkeskolen – den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling.
Læs nyhed

Man kan ikke lede en skole uden jura

22.05.2019
Ledelse
Skole
Som ny leder i folkeskolen kan det være svært at bevare overblikket – særligt når man kombinerer uprøvede fagområder med en hektisk arbejdsgang. COKs kursus for nye skoleledere har givet to ledere et bedre tag om jobbets juridiske rammer og styringsmæssige vilkår.
Læs nyhed

Teoretisk læring bliver til kød og blod i praksis

20.05.2019
DOL
DOL er ikke bare et bevis til at hænge op i en ramme på kontoret – læringen skal udvikle bedre ledelse og gøre en reel forskel i lederens daglige praksis. Derfor sætter underviser Jesper Holm målet om at forankre den nye viden i den enkelte studerendes personlige ledelse på skoleskemaet fra første dag. Og det virker, bekræfter tidligere DOL-studerende Elin Tollestrup Jensen.
Læs nyhed

Ny kommunalpolitiker? Bliv klar til at varetage den nye rolle under budgetprocessen

09.05.2019
Som ny kommunalpolitiker kan det være overvældende at træde ind i en ny rolle – en rolle hvor alting ikke bare er nyt, men hvor du også skal jonglere med rigtig mange af kommunens penge. På COKs økonomikursus for nye politikere bliver du introduceret til strukturen og arbejdsgangene i en budgetproces, så du er klædt på til at varetage den nye rolle som politiker i kommunen.
Læs nyhed

Henning Hansen: Derfor skal du med på Kattegat 2019

29.04.2019
Politik
Henning Hansen er tovholder på Kattegat 2019 og har været med til at udvikle programmet med udgangspunkt i kommunalpolitikernes egne behov og ønsker. Han har 20 års erfaring som kommunaldirektør, og han kender til de krav og udfordringer, nye kommunalpolitikere møder i det daglige arbejde.
Læs nyhed