Efter kursus fra KL og COK: AULA er afdramatiseret

11.11.2018
I Lemvig tager man implementeringen af AULA med ro og med tiltro til, at det nok skal lykkes. Det skyldes skolernes forandringsparathed og et kursus fra KL og COK, der gav overblik over implementeringsopgaven.
Læs nyhed

Styrk dine kompetencer som vejleder for kontorelever

08.11.2018

COK har netop udviklet et nyt modul målrettet dig, der er vejleder, skal til at være vejleder eller på anden måde er involveret i at udvikle gode uddannelsesforløb for kommunens eller regionens kontorelever. Her fortæller underviser Helle Ahrenkiel om baggrunden for modulet.

Læs nyhed

Næstved sætter alle sejl til på efteruddannelse

06.11.2018
Center for Arbejdsmarked (CAM) i Næstved Kommune har netop afsluttet et storstilet kompetenceudviklingsforløb. I løbet af det seneste halvandet år har godt 100 af centrets medarbejdere siddet på skolebænken og været forbi eksamenslokalets grønne dug i COK.
Læs nyhed

Faglig ledelse hjælper dagtilbudslov på vej

08.10.2018
Ledelse
Børn og unge
I anledning af den nye dagtilbudslovgivning har COK sat to dagtilbudsledere fra Frederiksberg Kommune i stævne. Hvad forventer de af den nye lov? Og hvilke udfordringer ser de i forbindelse med implementeringen
Læs nyhed

COK søger en chefkonsulent til teknik og miljøområdet – genopslag

28.09.2018
Kan du se dig selv i en ny rolle som konsulent og sparringpartner indenfor teknik og miljø? Kan du se dig selv spille sektoren god ved fortsat at sikre, at COK har de rigtige tilbud, som gør sektoren stærkere? Og er du i stand til at skabe tilbud, der matcher ledere og medarbejderes aktuelle behov og ønsker? Så er det dig, vi har brug for!
Læs nyhed

Danskuddannelse: Vigtigt at kommunerne giver det rigtige tilbud

24.09.2018
Beskæftigelse
Flere ændringer i danskuddannelsesloven gør det mere kompliceret for kommunerne at give de rigtige tilbud om danskuddannelse. COK-kursus med Birger Mortensen som underviser kaster lys over reglerne, og hvordan de kan udmøntes i praksis.
Læs nyhed

Ny bog: Skriv bedre til borgerne

13.08.2018
Kommunom
Forvaltning
Hvad gør en tekst let at forstå – og hvordan skriver man en let og forståelig tekst? Studerende på Kommunomuddannelsen får svarene i ny bog af Anette Grandt og Jes Vitting.
Læs nyhed

Lad filosofien forme dit personlige ledelsesgrundlag

02.07.2018
Ledelse
DOL
Som dygtig offentlig leder skal man ifølge Ledelseskommissionens rapport lykkes med at kombinere handlekraft, personlig indsigt og selvforståelse og samtidig forankre den personlige identitet i faglighed og organisatorisk indsigt. 
Læs nyhed

Nye kommunomer klar til kommunerne

26.06.2018

De helt store smil var fundet frem, da COK i sidste uge holdt afslutningsreception for årets nyudsprungne kommunomer seks forskellige steder i landet. Receptionerne, hvor også årets afgangsprojekter blev kåret, var et led i fejringen af COKs 50-årsfødselsdag.

Læs nyhed

Seks gode råd til implementering af læringsplatform

20.06.2018
Skole
Ledelse
Rammesæt den digitale forandring, giv implementeringen tid og styrk teamsamarbejdet. Det er nogle af de råd, som projektleder Mads-Peter Galtt fra KL giver til de skoleledelser, der lige nu er i gang med at implementere læringsplatforme.
Læs nyhed