Fælles sprog er et godt udgangspunkt for tværfagligt samarbejde

17.01.2019

Vil I være bedre til at tale sammen faggrupper, afdelinger eller sektorer imellem? Så kan fælles kompetenceudvikling være stedet at starte. Det fortæller Martin Nielsen, der er chefkonsulent hos COK.

Læs nyhed

Den Offentlige Diplomlederuddannelse (DOL) får i det nye år nyt indhold og opbygning

20.12.2018
Den 1. september 2018 fik diplomlederuddannelserne i ledelse her i landet en make over med ny studieordning og bekendtgørelse.
Læs nyhed

Kontoruddannede i Norddjurs Kommune efteruddanner sig til nye kompetencer 

14.12.2018
Tre af Norddjurs Kommunes medarbejdere bliver den 20. december færdiguddannet som kommunomer. Uddannelsen, som er på niveau med en akademisk uddannelse, vælger kommunen at satse på, fordi den giver medarbejderne mulighed for at udvikle deres kompetencer i takt med, at den offentlige sektors opgaver og ansvar flytter sig.
Læs nyhed

Efter kursus fra KL og COK: AULA er afdramatiseret

11.11.2018
I Lemvig tager man implementeringen af AULA med ro og med tiltro til, at det nok skal lykkes. Det skyldes skolernes forandringsparathed og et kursus fra KL og COK, der gav overblik over implementeringsopgaven.
Læs nyhed

Styrk dine kompetencer som vejleder for kontorelever

08.11.2018

COK har netop udviklet et nyt modul målrettet dig, der er vejleder, skal til at være vejleder eller på anden måde er involveret i at udvikle gode uddannelsesforløb for kommunens eller regionens kontorelever. Her fortæller underviser Helle Ahrenkiel om baggrunden for modulet.

Læs nyhed

Næstved sætter alle sejl til på efteruddannelse

06.11.2018
Center for Arbejdsmarked (CAM) i Næstved Kommune har netop afsluttet et storstilet kompetenceudviklingsforløb. I løbet af det seneste halvandet år har godt 100 af centrets medarbejdere siddet på skolebænken og været forbi eksamenslokalets grønne dug i COK.
Læs nyhed

Faglig ledelse hjælper dagtilbudslov på vej

08.10.2018
Ledelse
Børn og unge
I anledning af den nye dagtilbudslovgivning har COK sat to dagtilbudsledere fra Frederiksberg Kommune i stævne. Hvad forventer de af den nye lov? Og hvilke udfordringer ser de i forbindelse med implementeringen
Læs nyhed

COK søger en chefkonsulent til teknik og miljøområdet – genopslag

28.09.2018
Kan du se dig selv i en ny rolle som konsulent og sparringpartner indenfor teknik og miljø? Kan du se dig selv spille sektoren god ved fortsat at sikre, at COK har de rigtige tilbud, som gør sektoren stærkere? Og er du i stand til at skabe tilbud, der matcher ledere og medarbejderes aktuelle behov og ønsker? Så er det dig, vi har brug for!
Læs nyhed

Danskuddannelse: Vigtigt at kommunerne giver det rigtige tilbud

24.09.2018
Beskæftigelse
Flere ændringer i danskuddannelsesloven gør det mere kompliceret for kommunerne at give de rigtige tilbud om danskuddannelse. COK-kursus med Birger Mortensen som underviser kaster lys over reglerne, og hvordan de kan udmøntes i praksis.
Læs nyhed

Ny bog: Skriv bedre til borgerne

13.08.2018
Kommunom
Forvaltning
Hvad gør en tekst let at forstå – og hvordan skriver man en let og forståelig tekst? Studerende på Kommunomuddannelsen får svarene i ny bog af Anette Grandt og Jes Vitting.
Læs nyhed