Vi søger undervisere til Sundhedskommunomuddannelsen

15.01.2020
Vil du være med til at sikre medarbejderne i sundhedsvæsenet de rette kompetencer?  
Læs nyhed

Nu er vi enige om, hvordan vi forstår og rådgiver om GDPR

14.01.2020
Fælles sprog, en masse ny viden og øget bevidsthed om sin egen rolle som kommunal DPO. Det var udbyttet for Jette Rask, da hun i september 2019 deltog på Den Offentlige DPO-uddannelse hos COK sammen med sin chef og to kollegaer. Undervisernes evne til at tale GDPR ind i en kommunal kontekst er årsagen til, at hun anbefaler kurset til alle, der arbejder med databeskyttelse i kommunen.
Læs nyhed

Nu bliver dit kursusbevis digitalt

07.01.2020
Nu bliver det nemmere at synliggøre dine nye kompetencer. Hos COK får du et digitalt kursusbevis, når du har gennemført et forløb, og det er både sikkert, nemt og et plus for din faglige profil. På kompetencegivende uddannelser får du diplom fra efteråret 2020.
Læs nyhed

Ny LAB: Mere forenkling end forandring

06.12.2019
Beskæftigelse
Hvad er op og ned i den nye lov om aktiv beskæftigelsesindsats, som træder i kraft den 1. januar 2020? Vi har spurgt underviser Peter Gasbjerg, hvad LAB kommer til at betyde for sagsbehandlere, fagkoordinatorer og den kommunale beskæftigelsesindsats. Han ser fire væsentlige ændringer, som ledere og medarbejdere skal være opmærksomme på. 
Læs nyhed

Strategi og ungdomsskoleledelse i bevægelse

10.10.2019
Forløb i tre moduler med fokus på kerneopgaven, strategi, positionering og ledelse i ungdomsskolen – i samarbejde med Landsforeningen af Ungdomsskoleledere.
Læs nyhed

Lær at skabe følgeskab med klar kommunikation

09.10.2019
Hvis man ikke er tydelig i sin kommunikation, forpasser man muligheden for at sætte rammer og retning. Uklar kommunikation skaber uklar ledelse. Heldigvis kommer man langt med få øvelser og justeringer, siger Bent Nørgaard. Han underviser på kurset Brænd igennem som leder, hvor kommunale ledere trænes i at kommunikere med gennemslagskraft. 
Læs nyhed

Borgerne har brug for at føle sig set og hørt

27.09.2019
Favrskov Kommune ringer sagsbehandleren fra børnehandicapområdet hjem til borgeren, inden afslaget på en sag lander i e-boksen. Og i Borgerservice i Helsingør giver medarbejderne deres indgroede vaner et serviceeftersyn. Begge dele har de lært på et kursus i bedre borgerdialog.
Læs nyhed

Jeg har fået mere selvtillid som leder

12.09.2019
Ledelse
Selvtilliden er øget, hun har lært at positionere sig, og hun er blevet bedre til at sætte grænser. Nu er hun godt på vej mod at udkomme med sit personlige ledelsesgrundlag. Læs, hvad teamleder Karen Kjems Lyngvad fik ud af at deltage på Ny i Ledelse.
Læs nyhed

Lær at føre konstruktive samtaler med unge – helt uden løftede pegefingre

09.09.2019
Beskæftigelse
Børn og unge
Beskæftigelse
Skole og a
Der er ikke noget værre end en fordømmende voksen. Især ikke, hvis man som ung er udfordret på f.eks. livet, jobsituationen eller sit forhold til rusmidler og har brug for hjælp.
Læs nyhed

COK og GBC uddanner kommunerne i bæredygtigt byggeri

14.08.2019
Teknik og miljø
COK og Green Building Council Denmark (GBC) udbreder viden og erfaringer med bæredygtigt byggeri med endagskurser for kommunale bygherrer.
Læs nyhed