NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Kommunomuddannelsen på akademiniveau

Kommunomuddannelsen er en kommunalfaglig videreuddannelse på akademiniveau målrettet dig, der er administrativ medarbejder i kommunen eller i regionerne.

Med Kommunomuddannelsen får du en fleksibel og praksisnær videreuddannelse, som er specialdesignet de vilkår og rammer, der kendetegner det administrative arbejde i kommunerne. Du får faglige og metodiske kvalifikationer til at analysere og vurdere kommunale problemstillinger og kompetencer til at indgå i ledelses- og samarbejdsrelationer. Og samtidig styrker du din evne til at foretage selvstændig og korrekt sagsbehandling med udgangspunkt i kommunal lovgivning. 


Du kan både tage modulerne på Kommunomuddannelsen hver for sig og som en samlet uddannelse, hvor du både arbejder og går på uddannelse. 

En fuld Kommunomuddannelse består af tre obligatoriske moduler og to valgfri moduler samt et afgangsprojekt (i alt 60 ECTS). Hos COK kan du vælge mellem flere end 15 valgfri moduler, så du kan skræddersy en uddannelse, som matcher dine arbejdsopgaver, organisationens udviklingsbehov og dine egne ønsker til karriereudvikling. Se modulerne her

Husk – hvis du er medlem af HK Kommunal, kan du gøre brug af tilbudspligten. Tal med din lokale tillidsrepræsentant.

Lægesekretær i regionerne? Så er Sundhedskommunomuddannelsen noget for dig! 

COK tilbyder også Sundhedskommunomuddannelsen – en videreuddannelse på akademiniveau for lægesekretærer. Her får du ny viden om sundhedsvæsenet gennem moduler, som er særligt udviklet til lægesekretærer. Du lærer f.eks. om økonomi i sundhedsvæsenet, forløbskoordinering og kommunikation, og du styrker dine kompetencer til at indgå som vidensperson og sparringspartner i forhold til udvikling af den administrative praksis på sygehuse og sundhedscentre. Se uddannelsens moduler her

Søg midler fra Kompetencefonden

Du kan søge midler fra Den Kommunale eller Regionale Kompetencefond til moduler på Kommunomuddannelsen.

Vi har studievejledere i hele landet

Hvis du har spørgsmål til uddannelsens struktur, modulernes indhold eller studielivet på Kommunomuddannelsen, er du velkommen til at kontakte en af vores studievejledere.