NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Poul Erik Hansen

Chefgruppe
Odense
Afdelingschef
 
Hent Pouls CV (PDF)
Poul Erik Hansen

Poul Erik er afdelingschef i COK med ansvar for Kommunomuddannelsen og forretningsområdet forvaltning. Han er ligeledes ansvarlig for drift og udvikling i COKs administrative enhed, som varetager daglig drift, kursusadministration, regnskab og studievejledning. Endelig er han chef for den kommunikative enhed, der laver markedsføring, kommunikation og web.

Poul Eriks primære opgave er at udvikle kunderelationer og partnerskaber samt sikre match mellem kommunernes efteruddannelsesbehov og COKs udbud af kompetenceudvikling med særligt fokus på den kommunale forvaltning.

Poul Erik har over 30 års erfaring med salg, rådgivning, design og gennemførelse af strategisk kompetenceudvikling til offentlige organisationer. Særlige fokusområder er design og udvikling inden for områderne leder- og ledelsesudvikling, organisations- og strategiudvikling, forandringsprocesser og forandringsledelse samt udvikling og iscenesættelse af læringsprocesser og strategisk kompetenceudvikling inden for forvaltningsområdet.