Maja Hjorth Just

Konsulenter
Projektledelse, procesledelse og innovation
Aarhus
Chefkonsulent
 
Hent Majas CV (PDF)
Profile picture for user mhj

Maja er optaget af at skabe et godt grundlag for at implementere forandringer, der ændrer praksis til det bedre. Og så er hun især opsat på skabe et legende og humoristisk læringsmiljø, hvor fagligheder, erfaringer og kompetencer sættes i spil.

Maja arbejder undersøgende, nærværende og humoristisk med ledelsesmæssige og organisatoriske forandringsprocesser. I centrum står altid udvikling af en tillidsfuld relation, der skaber plads til mod, eksperimenter og løsning af udfordringer i fælles indsats. I udviklingen af grupper og medarbejdere er Maja optaget af at følge og skabe mening, og hun tager altid ansvar for at mål og resultater nås. Hun er kendt for at foretage virkningstjek for at sikre, at fokus og mål stadig er rigtigt. Og så har Maja en særlig evne til at bruge sjove kommentarer til at tage brodden af svære situationer, så alle igen kan se fremad.

Maja brænder for implementering, der skaber de nødvendige forandringer i praksis. Deltagerobservation skaber ofte grundlag for design af strukturer og organisering, der bygger videre på det, der allerede virker. Maja er pragmatisk anlagt, og så kaster hun al sin energi ind i at sikre, at det, der sættes i værk, har en reel effekt.