NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Louise Thinesen Bendtsen

Kommunikation og markedsføring
Herlev
Chefkonsulent | Kommunikation
 
Se Louises LinkedIn-profil
 
Hent Louises CV (PDF)
Louise Thinesen Bendtsen

Som kommunikationskonsulent i COK er Louise med til at sørge for at få COKs kurser og gode budskaber ud over rampen. Louise medvirker til udvikling og vedligeholdelse af COKs kommunikations- og markedsføringsplatforme, herunder hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier, kataloger og annoncer. Hun arbejder bl.a. med rådgivning og kvalitetssikring af tekster og skriver og redigerer artikler til egne og andre medier. Louise har desuden ansvaret for COKs visuelle identitet og står for produktionsledelsen i forbindelse med større publikationer og kataloger. 

Louise er ansvarlig for markedsførings- og kommunikationsindsatser for COKs produkter inden for fagområderne kommunalpolitik, ledelse, HR og jura, skoleudvikling, digitalisering og beskæftigelse, ligesom hun rådgiver COKs medarbejdere om f.eks. intern kommunikation, modtagerorienteret formidling, nyhedsbreve og brug af Google Analytics. 

Louise er cand.comm fra Roskilde Universitet, hvor hun studerede kommunikation og virksomhedsstudier med speciale i branding og integreret kommunikation.