NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Lasse Karlberg

Konsulenter
Projektledelse, procesledelse og innovation
Aarhus
Chefkonsulent
 
Hent Lasses CV (PDF)
Lasse Karlberg

Lasse underviser hovedsageligt i projektledelse og procesledelse, samt løser konkrete opgaver ude hos kunderne. Han har derudover en spidskompetence inden for mødeledelse samt personlig planlægning og effektivitet.

Lasse har i mere end 15 år arbejdet som enten leder eller som chefkonsulent og underviser. Som chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus har hovedvægten ligget på undervisning på både akademi- og diplomuddannelser inden for ledelse og projektledelse samt på skræddersyede kurser inden for projektledelse og organisationsudvikling. 

Som administrativ leder på en folkeskole har Lasse haft både det økonomiske ansvar for skolen samt ansvaret for kantine, sekretærer, IT og servicepersonale. Senest har han været ansat på Erhvervsakademi Dania i Randers med ansvar for tre danske og tre internationale merkantile uddannelser. 

Lasse brænder for, hvordan teoretisk viden kan gå hånd i hånd med praktisk erfaring. ”Det skal kunne bruges til noget – ellers ender det jo bare som noget, vi leger”, som han plejer at sige.