Dorthe Nielsen

Konsulenter
Beskæftigelse
Herlev
Chefkonsulent
Herlev
 
Se Dorthes LinkedIn-profil
 
Hent Dorthes CV (PDF)
Profile picture for user dni

Dorthe har mere end 30 års erfaring med beskæftigelses- og uddannelsesområdet. 10 års erfaring med undervisning og vejledning og 20 års ledelseserfaring i det offentlige, heraf knap 10 år som jobcenterchef og borger- og arbejdsmarkedschef i Høje-Taastrup Kommune. Her havde hun ansvaret for jobcentret og kommunens beskæftigelsesfremmende aktiviteter, sprogcenter, borgerservice og sekretariatsfunktioner herunder politikbetjening. Tidligere var Dorthe 10 år i Københavns Kommune som centerchef inden for beskæftigelsesområdet, hvor Dorthe har fået viden om den kommunale beskæftigelsesindsats og erfaring med organisationsudvikling. Som en del af chefgruppen i Høje-Taastrup Kommune har Dorthe tillige erhvervet sig grundlæggende viden om rammer og vilkår for kommunedrift generelt samt erfaring med reformimplementering.

Dorthe har erfaring med undervisning og vejledning/rådgivning af voksne såvel som unge. Desuden har hun stor fagfaglig viden inden for arbejdsmarkedsområdet og borgerservice samt unge-, social- og uddannelsesområdet. Gennem årene har Dorthe tillige været oplægsholder i mange fora og deltaget i netværk, bestyrelsesarbejde samt repræsenteret kommunerne i uddannelsesudvalg. 

I COK underviser Dorthe jobcentermedarbejdere i bl.a. lovgivning på beskæftigelsesområdet, herunder bl.a. om de virksomhedsrettede redskaber og virksomhedssamarbejde. Konsulentopgaverne omhandler afdækning af kompetencebehov og ledelsesudvikling i beskæftigelsesindsatsen.