Dorthe Bach Christensen

Kommunikation og markedsføring
Aarhus
Kommunikationskonsulent
 
Se Dorthes LinkedIn-profil
 
Hent Dorthes CV (PDF)
Profile picture for user dba

Som kommunikationskonsulent i COK er Dorthe med til at sørge for at få COKs kurser og gode budskaber ud over rampen. Dorthe har solid erfaring med at vinkle budskaber og historier, så de taler til den konkrete målgruppe og dennes kontekst. Hun medvirker til udvikling og vedligeholdelse af COKs kommunikations- og markedsføringsplatforme, herunder hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier, kursuskataloger og annoncer. Hun kvalitetssikrer tekster og skriver og redigerer artikler til egne og andre medier. Dorthe har desuden ansvaret for COKs tilstedeværelse på de sociale medier og står også for produktionsledelsen af større kursuskataloger på en række fagområder.

Dorthe er ansvarlig for markedsførings- og kommunikationsindsatser for COKs kurser og efteruddannelsestilbud inden for områderne social og sundhed, teknik og miljø, proces- og projektledelse, økonomi og forvaltning, ligesom hun rådgiver COKs medarbejdere om f.eks. modtagerorienteret kommunikation, nyhedsbreve, konferencer og brug af sociale medier.

Dorthe er kandidat fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvor hun studerede virksomhedskommunikation med speciale i corporate branding og integreret kommunikation.