NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Christina Nüssler

Chefgruppe
Den Offentlige Lederuddannelse
HR-udvikling og jura
Ledelse
Aarhus
Områdechef
 
Se Christinas LinkedIn-profil
 
Hent Christinas CV (PDF)
Christina Nüssler

Christina har fokus på at skabe synlige forretningsresultater gennem arbejdet med strategi, processer, HR og ledelse. I COK er hun områdechef  med ansvar for aktiviteter inden for strategisk HR, HR jura og kommunaljura, ledelse og politikudvikling.

Derudover er Christina aktiv som underviser og konsulent i ledelsesudvikling, facilitering og sparring med ledergrupper og ledelse af forandringsprocesser. I COK er Christina desuden en del af teamet, der varetager Den Offentlige Lederuddannelse. 

Christina har mere end 15 års erfaring med strategiarbejde, ledelsesudvikling, forandringsledelse og HR-udvikling. Derudover har Christina mere end otte års erfaring som leder med personaleansvar for (chef-)rådgivere, budgetansvar og nøgleprocesansvar.

I COK har hun været med til at udvikle forløbet Den strategiske udviklingspartner i det offentlige og COKs netværk for samskabelse, ligesom hun i samarbejde med Vejle Kommune og COKs konferenceteam har været med i udviklingen af innovationssommerskolen i Vejle. Christina har senest arbejdet med ledelses-, kompetenceudvikling og ledersparring i bl.a. kommunerne Odense, Lemvig, Kolding og Vejle. I regi af Den Offentlige Lederuddannelse hos COK underviser Christina i "Strategisk ledelse i det offentlige”, ”Ledelse af forandringsprocesser” og ”Personligt lederskab”.