NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Charlotte Konow

Kommunikation og markedsføring
Herlev
Teamleder | Kommunikation
Charlotte Konow

Som teamleder har Charlotte det overordnede ansvar for at drive og udvikle COKs samlede kommunikations- og markedsføringsindsats. COK markedsfører kurser, konferencer og kompetenceudviklingsforløb til ledere, medarbejdere og politikere i kommuner og regioner og formidler desuden ny viden om udviklingen i den offentlige sektor.

COK kommunikerer primært via hjemmeside, nyhedsbreve, aktiviteter på sociale medier og i pressen. Desuden markedsfører vi vores kurser, konferencer og kompetenceudviklingsforløb via pjecer, kataloger og annoncer. 

Charlotte skriver artikler, tager sig af pressekontakt og bidrager til løbende opdatering af COKs profiler på sociale medier. Desuden rådgiver hun COKs medarbejdere og ledelse i kommunikationsspørgsmål og sikrer den strategiske udvikling af COKs kommunikations- og markedsføringsindsats. 

Charlotte er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har en diplomuddannelse i strategisk kommunikation og ledelse. Hun har tidligere været kommunikationschef i VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Før det var hun kommunikationschef i KORA og AKF og har desuden arbejdet i en årrække i Danmarks Radio, bl.a. som journalist på P4 København og redaktør på P1 Morgen.