Målgruppe

Temamødet er for kommunale ledere.

Samarbejdspartner
KL
Prisen er ekskl. moms og dækker oplæg, materialer og forplejning. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Gem som favorit

Tag lederskabet på dig: Det personlige ledelsesgrundlag

Kickstart arbejdet med dit personlige ledelsesgrundlag: Temamøde med faglige oplæg om det personlige lederskab og metoder til at udarbejde et ledelsesgrundlag og bringe det i spil i din organisation.

Ledelseskommissionen anbefaler, at offentlige ledere udarbejder et personligt ledelsesgrundlag. Ikke fragmenteret og løsrevet fra konteksten, men tæt koblet til den politiske dagsorden, kerneopgaven og hverdagens mange interne og eksterne samspil.

På dette temamøde fra COK og KL får du faglig oplæg og konkrete værktøjer til at kickstarte arbejdet med dit eget personlige ledelsesgrundlag. Du får inspiration til, hvordan du kobler dit ledelsesgrundlag til organisationen, og hvordan du bringer det i spil som fælles viden blandt medarbejdere og ledelseskollegaer.

Vi samarbejder med værtskommunerne Odense Kommune, Viborg Kommune og Københavns Kommune, der både bidrager med fysiske rammer og et inspirationsoplæg om det personlige lederskab og dets kobling til organisationen.

Derudover vil du bl.a. opleve:

  • Et fagligt oplæg om personlig ledelse og det personlige WHY som motivation for et stærkt kommunalt lederskab
  • En forskers bud på, hvordan du bedriver god ledelse i komplekse kommunale organisationer
  • Et motivationsoplæg om det personlige ledelsesgrundlags formål, rammer og indhold og bud på, hvordan det personlige ledelsesgrundlag går fra at være en personlig selverkendelsesproces til et konkret værktøj, du kan bringe i spil i din organisation
  • En miniworkshop, hvor du kickstarter processen med at udarbejde dit personlige ledelsesgrundlag – alene og i mindre grupper.

Vælg din lokation i højre side og se dagens program og oplægsholdere nederst på siden.

Et stærkt afsæt for dit videre arbejde
På temamødet kommer du ikke til at færdiggøre dit personlige ledelsesgrundlag. Det kræver nemlig store og vigtige overvejelser om, hvem du er som person, og hvordan det skinner igennem i din ledelse. Og det kræver, at du kobler dine overvejelser til den faktiske virkelighed, du leder i, og den organisation, du er en del af.

Men du kommer hjem med en ny forståelse for din egen rolle som leder i en organisatorisk kontekst, og du vil vide, hvordan du griber arbejdet med dit personlige lederskab an, og ikke mindst hvordan du bringer dit ledelsesgrundlag i spil i din organisation.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er