NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Kursusdag: Budgetopfølgning og controlling

Vil du vide, hvordan du ved en effektiv budgetopfølgning og controlling kan lave god økonomistyring i kommunen? Du får redskaberne på dette kursus!

I de fleste kommuner er der sket en specialisering af økonomifunktionens opgaver i forhold til budget, regnskab og analyse, og det tværgående samarbejde mellem de forskellige fagforvaltninger og økonomifunktionen har fået en afgørende rolle i økonomistyringen.

Udviklingen medfører, at regnskabsmedarbejderne bliver mere og mere specialiserede og i høj grad skal være eksperter inden for deres respektive arbejdsområde. Derfor har de enkelte medarbejdere brug for meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning.

På den baggrund har vi i samarbejde med Deloitte udviklet Komponents Kommunale Regnskabsskole, som indeholder en række selvstændige kursusdage inden for kommunalt regnskab. Formålet er, at du kan vælge præcis de kursusdage, som giver dig viden og kompetencer om netop de områder om kommunernes regnskabspraksis, du arbejder med til dagligt.

Se Komponents øvrige regnskabstemadage her

Kursusdag: Årsregnskab og årsrapporten

Kursusdag: Tilskudsadministration og tilskudsregnskaber

Kursusdag: Beregning af takster og priser

Undervisere/ Oplægsholdere

Kursusdagen gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagen vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.

Målgruppe

Kursusdagen henvender sig til kommunale regnskabsmedarbejdere og controllere, som til dagligt arbejder med budgetopfølgning og controlling.

Samarbejdspartner
Deloitte
Kursusdatoer
  • Online den 16.06.2022 kl. 08:30 - kl. 15:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
Online den 16.06.2022 kl. 08:30 - kl. 15:00
Pris: 3.000 kr.
Prisen er ekskl. moms, hvilket dækker undervisning, materialer og forplejning. Er I 3 deltagere fra samme kommune tilbydes en pakkepris på 8.000 kroner ekskl. moms. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist16.05.2022. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag