Målgruppe

Kursusdagen henvender sig til kommunale regnskabsmedarbejdere og controllere, som til dagligt arbejder med budgetopfølgning og controlling.

FORTSAT LEDIGE PLADSER

Samarbejdspartner
Deloitte
Kursusdatoer
 • COK Odense, Phønix, Schacksgade 39, 5000 Odense C
  Kursusdag: Budgetopfølgning og controlling
  16.09.2020 kl. 08:30 - kl. 15:00
Datoer
COK Odense, Phønix, Schacksgade 39, 5000 Odense C
Kursusdag: Budgetopfølgning og controlling
16.09.2020 kl. 08:30 - kl. 15:00
Pris: 3.300 kr.
Prisen er ekskl. moms, hvilket dækker undervisning, materialer og forplejning. Er I 3 deltagere fra samme kommune tilbydes en pakkepris på 8.900 kroner ekskl. moms. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist19.08.2020. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Kursusdag: Budgetopfølgning og controlling

Vil du vide, hvordan du ved en effektiv budgetopfølgning og controlling kan lave god økonomistyring i kommunen? Du får redskaberne på dette kursus!

I de fleste kommuner er der sket en specialisering af økonomifunktionens opgaver i forhold til budget, regnskab og analyse, og det tværgående samarbejde mellem de forskellige fagforvaltninger og økonomifunktionen har fået en afgørende rolle i økonomistyringen.

Udviklingen medfører, at regnskabsmedarbejderne bliver mere og mere specialiserede og i høj grad skal være eksperter inden for deres respektive arbejdsområde. Derfor har de enkelte medarbejdere brug for meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning.

På den baggrund har vi i samarbejde med Deloitte udviklet COKs Kommunale Regnskabsskole, som indeholder en række selvstændige kursusdage inden for kommunalt regnskab. Formålet er, at du kan vælge præcis de kursusdage, som giver dig viden og kompetencer om netop de områder om kommunernes regnskabspraksis, du arbejder med til dagligt.

Undervisere/ Oplægsholdere

Kursusdagen gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagen vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.

Program

Se programmet for forløbet nedenfor
Dag 1
 • 08:30
  Ankomst samt morgenkaffe/the og brød
 • 09:00
  Velkomst og introduktion
 • 09:15
  Controlling
 • 11:45
  Frokost
 • 12:30
  Budgetopfølgning og forecast
 • 14:45
  Opsamling og evaluering
 • 15:00
  Tak for i dag

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er