Målgruppe

Kursusdagen henvender sig til regnskabsmedarbejdere i kommunerne, som har behov for kompetencer til at beregne takster og priser.

Samarbejdspartner
Deloitte
Kursusdatoer
 • COK Vejen, Jyllandsgade 12, 6600 Vejen
  Kursusdag: Beregning af takster og priser
  27.11.2019 kl. 08:30 - kl. 15:00
Datoer
COK Vejen, Jyllandsgade 12, 6600 Vejen
Kursusdag: Beregning af takster og priser
27.11.2019 kl. 08:30 - kl. 15:00
Pris: 3.100 kr.
Prisen er ekskl. moms, hvilket dækker undervisning, materialer og forplejning. Er I 3 deltagere fra samme kommune tilbydes en pakkepris på 8.300 kroner ekskl. moms. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist30.10.2019. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Kursusdag: Beregning af takster og priser

Øg dine kompetencer og bliv helt skarp på, hvordan det er muligt at beregne takster og priser i forbindelse med forskellige kommunale opgaver.

I de fleste kommuner er der sket en specialisering af økonomifunktionens opgaver i forhold til budget, regnskab og analyse, og det tværgående samarbejde mellem de forskellige fagforvaltninger og økonomifunktionen har fået en afgørende rolle i økonomistyringen.

Udviklingen medfører, at regnskabsmedarbejderne bliver mere og mere specialiserede og i høj grad skal være eksperter inden for deres respektive arbejdsområde. Derfor har de enkelte medarbejdere brug for meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning.

På den baggrund har vi i samarbejde med Deloitte udviklet COKs Kommunale Regnskabsskole, som indeholder en række selvstændige kursusdage inden for kommunalt regnskab. Formålet er, at du kan vælge præcis de kursusdage, som giver dig viden og kompetencer om netop de områder om kommunernes regnskabspraksis, du arbejder med til dagligt.

Undervisere/ Oplægsholdere

Kursusdagen gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagen vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.

Program

Se programmet for forløbet nedenfor
Dag 1
 • 08:30
  Ankomst og morgenkaffe/the med brød
 • 09:00
  Velkomst samt præsentation af formål og program
 • 09:15
  Regler og krav til forskellige kommunale takster og priser
 • 12:00
  Frokost
 • 12:45
  Gennemgang af skabeloner og eksempler på kommunale beregninger af takster og priser
  herunder drøftes case om takstberegning af dagtilbud samt andre eksempler
 • 14:45
  Opsamling og evaluering
 • 15:00
  Afrejse og tak for i dag

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er