Målgruppe

Kursusdagen henvender sig til regnskabsmedarbejdere i kommunerne, som har behov for kompetencer til at beregne takster og priser.

Samarbejdspartner
Deloitte
Gem som favorit

Kursusdag: Beregning af takster og priser

Vil du også blive helt skarp på, hvordan det er muligt at beregne takster og priser ved kommunale opgaver? Så læs videre her!

En central opgave for den kommunale økonomimedarbejder er at beregne takster. Og taksterne skal beregnes i overensstemmelse med gældende regler og afspejle kommunens økonomi ved opgaven.

Det er derfor vigtigt at have 100% styr på lovgivningen, kalkulationsprincipperne og –metoderne.

På kurset sætter vi fokus på de typiske lovgivningsmæssige udfordringer, forskellige kalkulationsmetoder – og ikke mindst hvor der kan findes hjælp.

Kurset er praktisk orienteret, hvor vi gennemgår praktiske eksempler og faldgruber i takstkalkulationen, herunder hvordan vi opbygger en god dokumentation for den enkelte takstberegning.

Det er en fordel, at du har et vist kendskab til takstberegningerne på dit område. Flere af eksemplerne forudsætter således, at man har prøvet at udarbejde en kalkulation.

Undervisere/ Oplægsholdere

Kursusdagen gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagen vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er