Målgruppe

Kursusdagen henvender sig til regnskabsmedarbejdere i kommunerne, som til dagligt arbejder med afstemning og balancen.

Samarbejdspartner
Deloitte
Gem som favorit

Kursusdag: Afstemning og balancen

Styrk dine kompetencer og bliv helt skarp på afstemningen og balancen i din kommune.
Kursusdagen er en del af COKs Kommunale Regnskabsskole, som vi udbyder i samarbejde med Deloitte.

I de fleste kommuner er der sket en specialisering af økonomifunktionens opgaver i forhold til budget, regnskab og analyse, og det tværgående samarbejde mellem de forskellige fagforvaltninger og økonomifunktionen har fået en afgørende rolle i økonomistyringen.

Udviklingen medfører, at regnskabsmedarbejderne bliver mere og mere specialiserede og i høj grad skal være eksperter inden for deres respektive arbejdsområde. Derfor har de enkelte medarbejdere brug for meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning.

På den baggrund har vi i samarbejde med Deloitte udviklet COKs Kommunale Regnskabsskole, som indeholder en række selvstændige kursusdage inden for kommunalt regnskab. Formålet er, at du kan vælge præcis de kursusdage, som giver dig viden og kompetencer om netop de områder om kommunernes regnskabspraksis, du arbejder med til dagligt.

Undervisere/ Oplægsholdere

Kursusdagen gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagen vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er