NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Kursus til byggesagsbehandlere: Byggetilladelser til bæredygtigt byggeri

Genbrugsbølgen har for alvor ramt byggeriet. Og det giver god mening, for byggeriet står for ca. 30 % af alt affald i Danmark og vi begynder at opleve knaphed på flere byggematerialer.

Mange kommunerne har strategier og planer for at blive mere bæredygtige, understøtte cirkulær økonomi og indfri FNs verdensmål for en bæredygtig udvikling.

Men hvad gør man som byggesagsbehandler, når en bygherre vil bruge genbrugsmaterialer? Hvilken form for dokumentation skal der til? Kan det blive så indviklet og dyrt at levere, at det kvæler den gode businesscase for det bæredygtige byggeri?

Komponent og Videnscenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet (VCØB) har sammen udviklet et kursus, der stiller skarpt på, hvilke miljøproblemer der kan være forbundet med at genbruge byggematerialer og hvordan de kan genbruges i nybyggeri, og vi ser nærmere på hvilke konkrete dokumentationskrav der er for genbrugsmaterialer og hvilke konkrete krav det bæredygtigt byggeri, Sydhavns Genbrugscenter i København skulle leve op til for at få byggetilladelse.

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag